Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Prandaj po e pasqyroni ju na kënaqët!Sonte zërat e qytetarëve u bashkuan në një protestë paqësore dhe plot dinjitet.
Vazhdon akoma...
Unë për vete kam dalë.Prandaj po e pasqyroni ju na kënaqët!
Edhe klan newsI vetmi televizion qe po tramsmeton protesten eshte news24!
E gjithe media tjeter eshte media pushtetit !
HABER=KY.Edhe klan news
Turp i madh qe asnje gazetar nuk flet apo te perkrahi protesten.Edhe klan news
Hermanos para SIEMPRE.Turp i madh qe asnje gazetar nuk flet apo te perkrahi protesten,
qe ti japin goditjen finale komunistave
Protestat shpesh transmetohen live më shumë nga televizionet e dedikuara kryesisht lajmeve, si p.sh. Ora News, News24, ABC News, Euronews Albania, Report TV dhe RTSH 24, sepse formati i tyre është i përqendruar te zhvillimet në kohë reale.Ndërsa televizionet e përgjithshme me programe argëtimi, seriale dhe edicione qendrore lajmesh, si TV Klan ose Top Channel, mund të zgjedhin të japin përmbledhje në edicionet informative.Turp i madh qe asnje gazetar nuk flet apo te perkrahi protesten.
Ishalla i bashkohet dhe policia qe ti japin goditjen finale komunistave
Ku ka gazetari ketu. Media eshte e kap per brekesh me hajdutetTurp i madh qe asnje gazetar nuk flet apo te perkrahi protesten.
E sqarova më lart arsyen pse.E ke live ne te gjitha kanalet informativ
Vetem klan dhe topi nuk e japin më sa kam par
View attachment 354729
dhe kush pritet qe te vije kshu ? LolTurp i madh qe asnje gazetar nuk flet apo te perkrahi protesten.
Më nxoirri mallin e UT liveI vetmi televizion qe po tramsmeton protesten eshte news24!
E gjithe media tjeter eshte media pushtetit !
Perveç shpurrës se vjeter komuniste le te vi rinia qe jeton neper bote dhe ne shqiperi.dhe kush pritet qe te vije kshu ? Lol
Kush egzaktesisht ?Perveç shpurrës se vjeter komuniste le te vi rinia qe jeton neper bote dhe ne shqiperi.
Do dalin te rinj e te reja sa te duash pa merak zanaKush egzaktesisht ?
Apo me kembe lart ne ajer ky muhabet ?
Po ju po kerkoni qe te rrezohet… kur dalin kto ?Do dalin te rinj e te reja sa te duash pa merak zana
Vendi yne ka plot njerez me integritet.
Ashtu sic i dham besimin rames do ja japim dikujt tjeter me shpresen se nuk do perseritet me kjo telenovel hajduterie.