Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Protokollet e pleqëve të urtë të zionit

madhori

Anëtar i ri
Anëtar
May 25, 2026
Postime
1
Pikët
1
E Postova në reddit por e fshinë sepse ka shumë agjentë të Sorosit dhe pro-zionit që monitorjnë forumin e /r/Albania plus që nuk të lënë të postosh tema dhe ka censurë të madhe. Si puna e gjithë mediave në Shqipëri.

Do Postoj dhe libra të tjerë të ndaluar nga regjimi Zionist që kontrollon Shqipërinë dhe "opozitën" Shqiptare.

Kushneri mbështet financiarisht Chabad-lubovicin që ka hapur disa seli në kryeqytet. Kështu që mbase i duhet kërkuar llogari direkte Chabbadit për skemën e tyre.
Janë të njëjtët që arkitektuan konfliktin artificial në Ukrainë.

Hajt shëndet edhe mbase ikën qeni anti-Shqiptar nga pushteti sa më parë.

Attachments

• PROTOKOLLET e Pleqëve të Urtë të ZIONIT.pdf
    1.7 MB · Views: 1
E Postova në reddit por e fshinë sepse ka shumë agjentë të Sorosit dhe pro-zionit që monitorjnë forumin e /r/Albania plus që nuk të lënë të postosh tema dhe ka censurë të madhe. Si puna e gjithë mediave në Shqipëri.

Do Postoj dhe libra të tjerë të ndaluar nga regjimi Zionist që kontrollon Shqipërinë dhe "opozitën" Shqiptare.

Kushneri mbështet financiarisht Chabad-lubovicin që ka hapur disa seli në kryeqytet. Kështu që mbase i duhet kërkuar llogari direkte Chabbadit për skemën e tyre.
Janë të njëjtët që arkitektuan konfliktin artificial në Ukrainë.

Hajt shëndet edhe mbase ikën qeni anti-Shqiptar nga pushteti sa më parë.
Daniel,e dime qe eshte zioniste. Tjeret kush jane?🙄

Back