• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pse femrat preken me kollaj dhe me shpejt se meshkujt?

I thoni atij kopaçes te percelluar me nickun trendafil (sepse vet e kam te bllokuar)
Femrat jane me te ndjeshme, sepse ashtu i ka krijuar Zoti. Po mos te ishin te ndjeshme dhe te dhimshura, shumica e femive do kishin vdekur nga pakujdesia.
Nena eshte nene, dhe babi eshte baba, prandaj dhe femit gjithmon anojne nga nena, sepse nena eshte me e ndjeshme dhe e vujtshme.
Kur ishe i vogel o kopaçe, vetem perqafimi i nenes te qetsonte.

Me prekte zoti
nuk e kuptoj dot kete e dashur, ne themi ; Zot me ndihmo, Zot me ndih, Zot falme, mirpo kete shprehje nuk e kisha ndigjuar me pare,
kur shkoj ngaiher ne Bruksel, ndigjoj frengjisht ; mon ami/miku im, keshtuqe me hutoi kjo shprehje, pasi fjala ; mon/mik, nuk korrospondon ketu tek perkthimi jot, ose eshte nje fjale me dy kuptime te ndryshme, si tek shqipja ; qep , produkt dhe veprim,

Kam lexuar: Sic preken me kollaj por edhe e tolerojne me shume dhimbjen sesa meshkujt.
Dicka biologjike dmth.
Biologjika eshte, mekanizem mbijetse. Me shume eshe MANIPULIM nepermjet prekjes.
Don te lyesh lejla tankun qe ta kam dhuruar, do perpiqesh te me manipulosh nepermjet prekjes qe ta lyej lejla.
Ka qelluar Perandori edhe psikoanalist dhe filozof dhe krejt edhe artist edhe DJ dhe kundersulmon me muzik speciale.

Back