cool_shqype
cun per s'mari
Sepse keshtu u pelçen….
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !LumturinëMos na prekni
Nuk i besohet një qënieje që vazhdimisht humbet gjak dhe akoma është gjallëSe harruam kemi dhe cikel menstrual, njejte si hena![]()
Ne jemi vampiraNuk i besohet një qënieje që vazhdimisht humbet gjak dhe akoma është gjallë![]()
![]()
Bëra shakaNe jemi vampira
Edhe uneBëra shaka
Mekanizem vet-mbrotje, kontroll situate. Mashkulli, flas per origjinalin eshte me i drejtperdrejt se ka forcen fizikun.Mos ndoshta ky eshte nje mit?!
çdo me thon kjo e dashur,Mon dieu
Me prekte zotiçdo me thon kjo e dashur,
nuk e kuptoj dot kete e dashur, ne themi ; Zot me ndihmo, Zot me ndih, Zot falme, mirpo kete shprehje nuk e kisha ndigjuar me pare,Me prekte zoti
aj llavju juFaleminderit
Pierre
Biologjika eshte, mekanizem mbijetse. Me shume eshe MANIPULIM nepermjet prekjes.Kam lexuar: Sic preken me kollaj por edhe e tolerojne me shume dhimbjen sesa meshkujt.
Dicka biologjike dmth.