cool_shqype
cun per s'mari
U hap thesi........Ndodh dhe shpesh madje,unë kam refuzuar me dhjetra syresh![]()

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !U hap thesi........Ndodh dhe shpesh madje,unë kam refuzuar me dhjetra syresh![]()

Ka qedhojtur qe ti ke refuzuar te gjitha nikoqiret......per fat dmth.Ndodh dhe shpesh madje,unë kam refuzuar me dhjetra syresh![]()
Sa mire i ben autostimes kjo qe the.Ndodh dhe shpesh madje,unë kam refuzuar me dhjetra syresh![]()
Thashë një të vërtetë,nuk kam nevojë të më.besojë @cool_shqype![]()
- s jam goce e as femër që të ju jap një prgj -
*
~ gjynah se meten djemt e mirë beqarë ~
Po ti kishe vete prandajSe di, une e zgjodha pa lek![]()
Jo une isha me keq se aiPo ti kishe vete prandaj![]()
leku eshte koncept , njeriu eshte vleraSe di, une e zgjodha pa lek![]()
E vertet, njeriu mbi te gjithaleku eshte koncept , njeriu eshte vlera![]()
Nuk po flasim për ju ne Rexhina që jeni puntore dhe shpirt njeriu, por po flasim për ato shushunjat e poshtra që nuk punojnë vetë dhe duan t'i pijnë gjakun partnerit të tyre mashkull.Se di, une e zgjodha pa lek![]()
Ato qe nuk kane punuar nje dite do thoja uneVetem ato te "lodhurat" shikojne lekun.
Spo bejkam pjes un ktu hmmmm