Caramele&E
Astonishig gloss hmmmm
Po un qe skam.par kurr nga leku djalin si i bije kjo sjam In apo si hmm
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ti je bose vet, s'te hyn ne sy leku i tjetrit!Po un qe skam.par kurr nga leku djalin si i bije kjo sjam In apo si hmm
Ti je Flori e kaluar floririt thuaj, lum ai djalë që do ju marë.Po un qe skam.par kurr nga leku djalin si i bije kjo sjam In apo si hmm
Prralla prrallaPer perralla thu ti![]()
Ku ka me biba amanPrralla prralla
Po Kto bibat tona Kan fillu me e besu se![]()
Biba i themi me i cfajsouKu ka me biba aman![]()
Ka, ka akoma, janë shumë të ralla, por ka.Ku ka me biba aman![]()
Tani ke fol si burratBiba i themi me i cfajsou
Gjasme e bojn pa' dashje e sjan te ndergjegjshem
Se ndryshe Jan thjesht kurva
Isoj si Kto cunat 20-30 vjecar qe ulin breket e martohen per letra e lek me plakat 800 vjecare
Ku jane amon, sot mbarojne shkollen e djallitKa, ka akoma, janë shumë të ralla, por ka.![]()
Ja përshëmbull njëra jeni ju!Ku jane amon, sot mbarojne shkollen e djallit
Jane ne gjimnas e kur i degjon flasin tmerrshem prz
O bro une jam mam sot nuk jam bibe shkolle.Ja përshëmbull njëra jeni ju!
Apo nuk është kështu?![]()
Jo, nuk jemi nga ato barktharatPse, edhe ju nga ato të xërikshmet jeni?![]()
Bravo ju qoftë, ju jeni një shëmbull i vërtetë që duhet të ndjekin të gjitha gratë e tjera.O bro une jam mam sot nuk jam bibe shkolle.
Kam burre kam femije dhe punoj 12-15 ore ne dit per 7 muaj e shijoj jeten me familjen time![]()
Jan njerz pa lule ata