Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pse shikojmë vazhdimisht në ëndërr sikur partneri po na tradhton?

Kjo u ndodh atyre qe e zgjedhin gruan nga surrati i bukur apo nga mullaqet e buta.
Ne qe e zgjedhim nga mendja nuk kemi te tilla probleme, se mendja nuk ndryshon sic ndryshon surrati apo mullaqet. Dite per dite del ndonje qe eshte ne pikun e lulzimit dhe duket me e bukur.

Une i porosis te gjithe te njohurit e mi qe ta zgjedhin gruan nga mendja, jo nga paraqitja. Megjithese eshte detyre e veshtire se nga mendja nuk ndryshojne shume nga njera-tjetra ato te shuara. Te gjitha njesoj jane! Mendjen tek fustani, floket dhe buzkuqi e kane.

Ja keshtu ky muabet.
So I bie meqe nga mendja qenkan te gjtha njelloj pse mos zgjedhin keta miqte e tu surratin e bukur?? 🤔 nuk tregohesh i sinqerte me shoket ti. Jooo 🤨

Mundet me qene arsyeja qe, ne realitet tutesh qe po te trathton e te diftohet anderr.

Doren ne zemer, enderra kam pare vetem duke e tradhetu.

Heren e fundit me Megan Fox.. por boni alarmi jqr.

Kjo u ndodh atyre qe e zgjedhin gruan nga surrati i bukur apo nga mullaqet e buta.
Ne qe e zgjedhim nga mendja nuk kemi te tilla probleme, se mendja nuk ndryshon sic ndryshon surrati apo mullaqet. Dite per dite del ndonje qe eshte ne pikun e lulzimit dhe duket me e bukur.

Une i porosis te gjithe te njohurit e mi qe ta zgjedhin gruan nga mendja, jo nga paraqitja. Megjithese eshte detyre e veshtire se nga mendja nuk ndryshojne shume nga njera-tjetra ato te shuara. Te gjitha njesoj jane! Mendjen tek fustani, floket dhe buzkuqi e kane.

Ja keshtu ky muabet.
i pershtatet dhe femres kjo? 🧐

Dikushi sh8hte enderr sikur e shoqja e tradhetonte me dike nga fshati,e ngrihej nga gjumi i çakërdisur e rrihte te shoqen duke i thene.
T'ka kapur ky
T'ka kapur ai. 🤭

True story 🤭🤭

Skam pare enderra te tilla ndonjehere ....
Edhe unë si ti, nuk e kuptoj pse duhet të shohësh. Ma merr mendja që këto gratë bëhen paranojake nga frika se i tradhëtojnë atje në Amerikë, se është e zakonshme atje, ndaj :unsure:

S'kam pare ndonjehere duke me tradhetuar ...por po e beri pushka top 😂😂😂

Une kam pare sikur e tradhetoja burrin, por ishte dicka e pershtire, jo kenaqesi. Mund te isha dhe thjesht ne shoqerine e nje mashkulli thjesht bisede. Nje enderr te tille e kisha si lajmerim qe do beja sherr. Nje me nje.👀
Do merzitesha une me burrin, jo ai me mua. Behesha keq kur shikoja endrra te tilla.

Back