Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me sill nje rast ku femra (shqiptare )ka vrare se nuk pranon ndarjen. I pranoj dhe ato. Njesoj i gjykoj.Ka dhe shumë femra që s'e pranojnë ndarjen, varet nga rasti.
Lexova më lart se meshkujt qenkan të gjithë "derra".
U kënaq Mia, me temat e saj të preferuara!
Xhina te te pyes se nuk e kuptoj , sa kohe mund ti duhet nje femre te kuptoje nese personi qe ka prane eshte apo jo i gabuar.Mjer ato femra qe bien ne duart e personit te gabuar![]()
Ka ca lloj femrash ,e kuptojnë kur mbarojnë leketXhina te te pyes se nuk e kuptoj , sa kohe mund ti duhet nje femre te kuptoje nese personi qe ka prane eshte apo jo i gabuar.
E kuptojne menjehere, por s’kane perkrahje, i vret opinioni, dhe ne te shumten e rasteve i mbajne me kercenime.Xhina te te pyes se nuk e kuptoj , sa kohe mund ti duhet nje femre te kuptoje nese personi qe ka prane eshte apo jo i gabuar.
Kjo vlen dhe per nje kategori meshkujsh.Ka ca lloj femrash ,e kuptojnë kur mbarojnë leket![]()
i ke me satistika sa femra shqiptare i ke tek burgu i grave per shkak te vrasjeve qe kane kryer ndaj burrave te shkreteMe sill nje rast ku femra (shqiptare )ka vrare se nuk pranon ndarjen. I pranoj dhe ato. Njesoj i gjykoj.
P.S Sa per dijeni nuk rrashe dakort me termin derr.
Ka dhe meshkuj qe mbahen me leke nga femrat, dhe familjar.Ka ca lloj femrash ,e kuptojnë kur mbarojnë leket![]()
Nuk besoj qe kjo ndodh ne kohet e sotme qe skane perkrahje apo i vret opinioni.E kuptojne menjehere, por s’kane perkrahje, i vret opinioni, dhe ne te shumten e rasteve i mbajne me kercenime.
Mos ngaterro rrastet kur femea vret per vetmbrojtje, apo nga traumat qe ka pesuar nga dhuna .i ke me satistika sa femra shqiptare i ke tek burgu i grave per shkak te vrasjeve qe kane kryer ndaj burrave te shkrete![]()
Ne nje interviste qe pashe , nena ishte po aq e tronditur!Sepse kane patur nje nene destruktive dhe kane zgjedhur te perkrahin monstrat e tyre.
varet nga mosha, thon se pjesa e trurit (lobi frontal) qe eshte pergjegjes per planifikim, gjykime dhe rregullime emocional ndalom zhvillimin ne moshen 25 vjec. Une prandaj i them vajzave martohuni pas 25Xhina te te pyes se nuk e kuptoj , sa kohe mund ti duhet nje femre te kuptoje nese personi qe ka prane eshte apo jo i gabuar.
Ndodh fatkeqesisht ne zonat rurale sidomos. Mjafton te ndjekesh emisionet Me Zemer te hapur, piranjat, etj dhe eshte per te vene duart ne koke akoma.Nuk besoj qe kjo ndodh ne kohet e sotme qe skane perkrahje apo i vret opinioni.
Normal qe ka por si shikon te vrasin ate dhe familjen e tijKa e femra qe se pranojne per ate pune
por me kalimin e kohes e pranojne po he
Mos i ler ti atehere te martohen para 25 - avevaret nga mosha, thon se pjesa e trurit (lobi frontal) qe eshte pergjegjes per planifikim, gjykime dhe rregullime emocional ndalom zhvillimin ne moshen 25 vjec. Une prandaj i them vajzave martohuni pas 25![]()
Sikurse ka femra qe jane parazite,e ruajne te gjejne llapushe ti mbajne.Ka dhe meshkuj qe mbahen me leke nga femrat, dhe familjar.
Nuk tregon gje kjo, varet si eshte rritur ky njeri. Kete e dine vetem prinderit e tij. Me shume pasoja sic duket...Ne nje interviste qe pashe , nena ishte po aq e tronditur!