• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pse shume meshkuj nuk e pranojne ndarjen?

Nese ka vajt puna deri tek ndarja, (se nuk ndahen brenda nje dite robt )😁, sigurisht qe mezi e presin dhe jo si thote tema qe nuk duan.
Sipas statistikave , ne Shqiperi, jane grate ato qe kerkojne me shume divorcin. Meshkujt mezi e presin vetrm kur kane gjetur tjetren.😁

Sipas statistikave , ne Shqiperi, jane grate ato qe kerkojne me shume divorcin. Meshkujt mezi e presin vetrm kur kane gjetur tjetren.😁
Jetoj ketu,e s'para e di kete anen e divorceve ketu ne Shqiperi,e habitem sa shume info ke rreth divorceve ne Shqiperi.

Qe je shume" pro femer " ti nenkuptohet e s'ka asgje te keqe,por shpesh mendoj se te gjej Misandriste kundrejt gjinise se kundert,sidomos me ata shqiptare.

Jetoj ketu,e s'para e di kete anen e divorceve ketu ne Shqiperi,e habitem sa shume info ke rreth divorceve ne Shqiperi.

Qe je shume" pro femer " ti nenkuptohet e s'ka asgje te keqe,por shpesh mendoj se te gjej Misandriste kundrejt gjinise se kundert,sidomos me ata shqiptare.
Ti je mashkull normal s’te intereson si teme. Nese do, dirvorcohesh dhe kaq. Ti e ben si Petriti qe as e kishte idene qe ne Shqiperi kishte femra te dhunuara nga burrat. 😁

Ti je mashkull normal s’te intereson si teme. Nese do, dirvorcohesh dhe kaq. Ti e ben si Petriti qe as e kishte idene qe ne Shqiperi kishte femra te dhunuara nga burrat. 😁
Une jam nje qe s'ndjek fort keto ecurira,sepse pretendoj se kam.fort me te shendetshme gjera ,sa te shaj gjinite. 🤭Ne fakt nuk e di sakt sa jane,se ti ndjek ecurine me mire,e une di aq sa lexoj ketu,e me shume info po nga ti,e ketu marr ne keto tema te ngjashme se ndahen a bashkohen.

Une dhash nje mendim se je Misandriste me meshkujt shqiptare e ma perforcon me komentin,e nuk e kamuflon dot, e te duash. 😀

Nuk eshte e vertete...pse te ndahen kur kane edhe gjalpin...edhe leket e gjalpit..

Une jam nje qe s'ndjek fort keto ecurira,sepse pretendoj se kam.fort me te shendetshme gjera ,sa te shaj gjinite. 🤭Ne fakt nuk e di sakt sa jane,se ti ndjek ecurine me mire,e une di aq sa lexoj ketu,e me shume info po nga ti,e ketu marr ne keto tema te ngjashme se ndahen a bashkohen.

Une dhash nje mendim se je Misandriste me meshkujt shqiptare e ma perforcon me komentin,e nuk e kamuflon dot, e te duash. 😀
Mua me pelqen sociologjia, marrdheniet qe krjijojne njerezit me njeri-tjetrin. Ketu hyjne dhe lidhjet, martesat, divorcet. Shkaqet, pasojat. Mendoj qe te rrish indiferent ndaj fenomeneve kaq serioze nuk i ben mire shoqerise shqiptare.

Ata/o qe nuk e pranojne ndarjen nuk kushtezohen nga gjinia por nga karakteri.
Nese behet fjale per meshkujt shqiptare atehere po, jam dakord por kete e kemi dhurate nga pushtimi 500 vjeçar otoman.
Krenari e semure mashkullore!

Back