• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pushimet e ndara (pa partnerin)

L0verman

V.I.P
Anëtar
Nov 29, 2019
Postime
17,034
Pikët
113
vacanze.jpg

Hej njerëz të dashuruar (dhe ju që po numëroni ditët për të ikur nga shtëpia)!
Sot kam një pyetje për ata që janë në një lidhje, por kur vjen puna te pushimet e verës, paketojnë valixhet dhe thonë: "Zemër, të dua shumë, por unë po iki në plazh me shoqërinë, shihemi pas një jave!" ✈️👋
Pyetja ime e thjeshtë është: A është vërtet e shëndetshme kjo "hapësira moderne" në çift, apo kjo është thjesht mënyra më elegante për të thënë "Jam i/e lodhur nga fytyra jote dhe kam nevojë për një javë pushim sikur jam single"?
Që ta ndihmojmë debatin, le të jemi të sinqertë. Pse dikush "zgjedh" të ikë vetëm ose me shoqërinë?

Te dy e kane te nevojshme per pushime pa partnerin/-en. Per aq kohe sa nuk e shikojne si nje menyre per te tradhetuar. Kam bere pushime me familjen, vetem per vetem me motren, pa frmijet. Ka plot qe kane ik vetrm dhe me shoqerine. S’jam bere mbare vet por e kam ne plan ( uroj veren tjeter)te iki ne Itali dhe Shqiperi me nje shoqe Italiane.

Kur nuk keni te njejta pasione je e detyruar..rendesi ka qe te te le..nuk do.ngujojme veteveten nqs tjetri apo tjetra nuk do te na ndjeke ne pasionet

Abonim palestre lake,shkon kur te teket-qesh-
zot i madh ca kohesh po jetojme
Jo seshte ashtu plus qe dhe abonimi eshte 7 ne 7 per ate pune lol

Dhe ne cift robi do hapesire do me dal me ndonje shok shoqe se 24 ne 24 365 ne 365 cu pa pastaj

Jo seshte ashtu plus qe dhe abonimi eshte 7 ne 7 per ate pune lol

Dhe ne cift robi do hapesire do me dal me ndonje shok shoqe se 24 ne 24 365 ne 365 cu pa pastaj
Per hapsiren ditore jam dakort, ndersa per pushimet ne menyre kategorike jo.

Vec e vec re
Kallomat me vete, birra vuuu
E ishalla na del nga i xixellonj ka mesi notes

Se ke keq jo, duhet ajros icik mardhenia kur vin pushimet
Te rrish e te presesh sq zgjohen ne dreke..pastaj...mos shko ketu ...mos shko atje....mos bej ate.. mos vish ate..pastaj kur i shikon qe grinden edhe me mizat..
Héren e fudnit isha ne vlore beri skandal se ja vonuan porosine ...
Pushimet jane per te pushuar jo per te qetesuar njerezit

Back