Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Do me terheq vemendjen nga protesta , udhezim per patronazhistetAto qe ska myt vapa dashke me i myt me puthje ti 3d1?
Ide interesante
Përtojmë.Thuhet se nese puthni parter-in/en 22 minuta ne dite u zgjatet jeta me 7 vite.
Prandaj mos hezitoni puthuni
E di qe do pyesni per puthjet on line, do interesohem e do ju tregoj![]()
22 min ne total o Tomi ...jo 22 min pa ndërprerjeAto qe ska myt vapa dashke me i myt me puthje ti 3d1?
Ide interesante
Per me gjet te dashur shkojne atje o brudaDo me terheq vemendjen nga protesta , udhezim per patronazhistet![]()
Po sipas nje studimi nga universiteti i Shangait pas 22 minutash puthje shtohen 7 vite jete dhe mund ti sherosh dhe bronkopnrumonine partneres.22 minuta?!![]()
Ouuu ? Te Henen jam atjePer me gjet te dashur shkojne atje o bruda![]()
Partneres? Me partner sâbehet gje?Po sipas nje studimi nga universiteti i Shangait pas 22 minutash puthje shtohen ,7 vite jete dhe mund ti sherosh dhe bronkopnrumonine partneres.
Fola per veten une. Behet si nuk behet. Thirre Tottin pa merak. Aq sa e ka gezu Argjentina dhe Messi mbrem ate ka per te shtu 21 vite jete minimalisht.Partneres? Me partner sâbehet gje?
Mendjen pĂ«r sherr e ke. LĂ«ri moj djemtĂ« tĂ« Ă«ndĂ«rrojnĂ«.Partneres? Me partner sâbehet gje?
Kam hallin tim une. Te kaloj ylberin qe te me shtohet jeta apo jo. Ne dileme jam.Mendjen për sherr e ke. Lëri moj djemtë të ëndërrojnë.
Paska qënë ditë dilemash sot.Kam hallin tim une. Te kaloj ylberin qe te me shtohet jeta apo jo. Ne dileme jam.
Pse jo ene puthje ene protestDo me terheq vemendjen nga protesta , udhezim per patronazhistet![]()
Sipas atij te Pekinit...kush puth gruan çdo ditë ne mengjes kur shkon ne pune i zgjatet jeta 5 vitePo sipas nje studimi nga universiteti i Shangait pas 22 minutash puthje shtohen 7 vite jete dhe mund ti sherosh dhe bronkopnrumonine partneres.