• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pyetje për femrat

Anëtar
Nov 18, 2025
Postime
3,965
Pikët
113
Supozoni se burri juaj është një njeri pozitiv, është optimist në maksimum. Çdo mëngjes ai zgjohet me kënaqësi për të nisur ditën, dhe kur kthehet në shtëpi, sërish është njeri që ka buzëqeshje në fytyrë. Një herë në javë ai gjen mënyra të ndryshme për të të kënaqur. Të fton që të kërcesh me të, të nxjerr shëtitje nga plazhi, të blen gjëra të ndryshme, kur e mbyll ditën ai pret që të jesh kënaqur. Në këto raste si do reagonit ndaj tij ?

Supozoni se burri juaj është një njeri pozitiv, është optimist në maksimum. Çdo mëngjes ai zgjohet me kënaqësi për të nisur ditën, dhe kur kthehet në shtëpi, sërish është njeri që ka buzëqeshje në fytyrë. Një herë në javë ai gjen mënyra të ndryshme për të të kënaqur. Të fton që të kërcesh me të, të nxjerr shëtitje nga plazhi, të blen gjëra të ndryshme, kur e mbyll ditën ai pret që të jesh kënaqur. Në këto raste si do reagonit ndaj tij ?
Roboti i Bades ky?

Do e martoja 🤣
Burrin e kam te till por un jam crazy dhe ja ndez nervin si fikshizjarre noiher per ta ber atmosferen me romantike 😆

Burri nga vete natyra nuk eshte shume creativ, por i bej vete keto gjera dhe kur kerkoj te dalim, dalim🥰

Jeta tall bythen.
Gjerat ti jep pasi tka shtyp, tka bo pershesh dhe as nuk i do mo. Pastaj kur i ke perpara, ke veshtiresi te pranosh qe jan reale.
Jeta eshte rulete fati, por cfaredo te bjere, ne jemi ata qe i japim forme sikur uji ne ene🙂
cësh ky mendimmmm gocani .Jeta është e bukur , dhe kur bëhet keq ndodh dhe pastaj kalon .

stresohemi ndonjë her dhe për gjëra që ndoshta nuk na ndodhin kurr

Last edited:
cësh ky mendimmmm gocani .Jeta është e bukur , dhe kur bëhet keq ndodh dhe pastaj kalon .

stresohemi ndonjë her dhe për gjëra që ndoshta nuk na ndodhin kurr
Nje gje eshte te stresohesh kot
Tjeter gje eshte ndryshimi biokimik i trurit ☺️
Dhe kjo sdo te thot qe une sjam optimiste dhe super aktive, ne ditet e mira jam x100 😎

Nje gje eshte te stresohesh kot
Tjeter gje eshte ndryshimi biokimik i trurit ☺️
Dhe kjo sdo te thot qe une sjam optimiste dhe super aktive, ne ditet e mira jam x100 😎
cdo gjë e kemi në dor , dhe ai proces i trurit ndodh tek kudo , jemi përgjegjës ta trajtojm në formën që ne duam . Ndodh që të gjejm zgjidhje dhe ta shkurtojm atë procesin ta bëjm 1 javor ose të mos i japim hall dhe ta lëm të na mari 1 maj dit …. nuk thash sjeni optimiste se un sju njoh …Komentova komentin . Jeta është e bukur … @Nobody miditaaaaaaa ty -urra-se harrova

Back