Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shkruaj nje lutje presidentitNdonje cope magazine donim ne te shkretet.
Me ka ne ignore lolShkruaj nje lutje presidentit
I bohet robit mire ignore?Me ka ne ignore lol
Oh president drague?![]()
Kam une nevoje per magaziniere te byrekeve.Ndonje cope magazine donim ne te shkretet.
“Gjithcka mund te ndodh ne forumin tone me fame boterore,”do thoshte xha Tani.I bohet robit mire ignore?![]()
Jo mos me shti ne mekat me ato byrek.Kam une nevoje per magaziniere te byrekeve.![]()
Fatlumi si je?Kam une nevoje per magaziniere te byrekeve.![]()
Pse fatlumi?Fatlumi si je?![]()
Do jesh magaziniere jo bluarse byreqeshJo mos me shti ne mekat me ato byrek.![]()
E rregullojme edhe ate pune! Fute kemben poshte deres te shohim c’ngjyre i ke kepucet, blu apo te kuqe?Ndonje cope magazine donim ne te shkretet.
DragueMe ka ne ignore lol
Oh president drague?![]()
I kam dyngjyreshe:blu dhe te kuqe.E rregullojme edhe ate pune! Fute kemben poshte deres te shohim c’ngjyre i ke kepucet, blu apo te kuqe?![]()
Rrofsh për postinMe vitin e ri 2026 që po vjen, erdhi dhe koha për të krijuar qeverinë e re. Qeveria e kaluar mbushi dy vjet dhe i kreu me sukses detyrat e saj, por tani koha kërkon një qeveri tjetër, që t'u përshtatet realiteteve të reja.
Disa ministra të kaluar i kanë ruajtur pozicionet që kishin, sepse janë të pazëvendësueshëm në sektorët që mbulojnë, kurse disa kanë lëvizur në pozicione të reja, aty ku ata kanë treguar aftësi. Ka gjithashtu edhe shumë ministra të rinj që do t'i sjellin një freski dhe energji të re këtij kabineti.
Qeveria e re është dërguar në Presidencë dhe pritet të firmoset në janar nga Presidenti Drague.
____
![]()
REPUBLIKA E SHQIPËRISË
QEVERIA E FORUM-AL 2026
@drague President @Mandi Kryeministër @Esther Zv/kryeministre @Regina Kryetare e Këshillit të Urtësisë pranë Kryeministrisë @Mistrece Këshilltare e Qeverisë për Çështjet e Sigurisë Kombëtare @Pjer Thomas Ministër i Integrimit në BE @Trendafili Ministër i Jashtëm @Elina Ambasadore e Shqipërisë për Paqen në OKB @BABA nga DURRSI Ministër i Mbrojtjes @peshkaqeni33 Ambasador i Shqipërisë në Rusi @Bad_Teacher Ambasadore e Shqipërisë në SHBA @SystemA Ministër i Rendit Publik @doganieri Ministër i Financave dhe i Doganave @Romolo30 Ministër për Zhvillimin Makroekonomik dhe Statistikat @Passion Ministër i Tregtisë dhe Biznesit @Marya Ministre e Shëndetësisë @TroubLE Ministre e Artit Kontemporan @Demo Labi Ministër për Trashëgiminë Kulturore dhe Folklorin @YOKO Ministre e Artit Klasik dhe Teatrove @Marko Dufeku Ministër i Poezisë @Jona Ministre e Modës dhe e Fotografive Blic @Linda Ministre e Qejfit dhe Argëtimit @Dulcis in Fundo Ministre e Horoskopit @Heshtje Këshilltare e Ministres së Horoskopit @Hello Kitty Ministre e Gjuhës Shqipe dhe Etimologjisë @par Ministër i Luftës Kundër Korrupsionit @rolex Ambasador i Shqipërisë në Emiratet e Bashkuara @luleshtrydhe Ambasadore e Shqipërisë në Izrael @VIENNA Ministre e Gjendjes Civile për Ndryshimet e Emrave dhe të Mendjeve @Erdhi Dimri Këshilltar në Qeveri për Çështjet e Beqarëve @Sunshine Ministre e Turizmit për Udhëtimet Jashtë Vendit @Kurt Ministër i Kazinove @Akrepi Ministër i Ushqimit Social, Mollëve dhe Byreqeve @Nova_Design Ministër i Informacionit

Drague ka qejf te thumboje normal.Drague
Apo trint?
Leqe cfar pyetje bej dhe une trint me siguri se drague nuk ben ignore njeri
Ashtu mire e keDrague ka qejf te thumboje normal.
Po Trint eshte. Ti fus dhe une nje bllok dhe barazohem me te.
Edhe ti e ke ngrene nga ai?! lol Qenka shume tip hatermbetes.Ashtu mire e ke
Mos ja lesh mangut
Vetem une jam me rezultat 1 me 0 me t gjith
Se skam asnje nga kta qe me kan n bllok
Including trint![]()
Look who's talkingEdhe ti e ke ngrene nga ai?! lol Qenka shume tip hatermbetes.![]()
Jo e ke gabim.Look who's talking![]()