Melodi
🐓
- Anëtar
- Apr 14, 2023
- Postime
- 6,912
- Pikët
- 113
po po e shohNga dashnia e madhe qe ka per ty![]()
mir që smë sjell ndonje bomb posht pallatit
shyqyr zdi shpin
Tuf me lule dhe nje bomb lol
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !po po e shohNga dashnia e madhe qe ka per ty![]()
T'a sjell me Drone.po po e shoh
shyqyr zdi shpin
Po unë? Apo postin e ktij timit.
Ti mirë e ke por më përjashtuan pa fillu 2026Ti je zedhendese per Mediat
Ca eshte kjo, minister pa portofol?vet shpallem për inatin tuaj dhe për kënaqësin time
Mafja që mban me buk kta të koruptuarit
që bën ligjin pa dal në sken hic lol
View attachment 331687
Ja te votohet qeveriu dhe pastaj une do marre shërbimin informativTi mirë e ke por më përjashtuan pa fillu 2026
dërr dërr ti atyCa eshte kjo, minister pa portofol?
ministre e emigracionit

dhe mos harrojm cunat e londrësministre e emigracionitdirekt takim me diasporen e belgjikes ketu
![]()
Posht qeveria hmmmm kush qeka ky tipi moreMe vitin e ri 2026 që po vjen, erdhi dhe koha për të krijuar qeverinë e re. Qeveria e kaluar mbushi dy vjet dhe i kreu me sukses detyrat e saj, por tani koha kërkon një qeveri tjetër, që t'u përshtatet realiteteve të reja.
Disa ministra të kaluar i kanë ruajtur pozicionet që kishin, sepse janë të pazëvendësueshëm në sektorët që mbulojnë, kurse disa kanë lëvizur në pozicione të reja, aty ku ata kanë treguar aftësi. Ka gjithashtu edhe shumë ministra të rinj që do t'i sjellin një freski dhe energji të re këtij kabineti.
Qeveria e re është dërguar në Presidencë dhe pritet të firmoset në janar nga Presidenti Drague.
____
![]()
REPUBLIKA E SHQIPËRISË
QEVERIA E FORUM-AL 2026
@drague President @Mandi Kryeministër @Esther Zv/kryeministre @Regina Kryetare e Këshillit të Urtësisë pranë Kryeministrisë @Mistrece Këshilltare e Qeverisë për Çështjet e Sigurisë Kombëtare @Pjer Thomas Ministër i Integrimit në BE @Trendafili Ministër i Jashtëm @Elina Ambasadore e Shqipërisë për Paqen në OKB @BABA nga DURRSI Ministër i Mbrojtjes @peshkaqeni33 Ambasador i Shqipërisë në Rusi @Bad_Teacher Ambasadore e Shqipërisë në SHBA @SystemA Ministër i Rendit Publik @doganieri Ministër i Financave dhe i Doganave @Romolo30 Ministër për Zhvillimin Makroekonomik dhe Statistikat @Passion Ministër i Tregtisë dhe Biznesit @Marya Ministre e Shëndetësisë @TroubLE Ministre e Artit Kontemporan @Demo Labi Ministër për Trashëgiminë Kulturore dhe Folklorin @YOKO Ministre e Artit Klasik dhe Teatrove @Marko Dufeku Ministër i Poezisë @Jona Ministre e Modës dhe e Fotografive Blic @Linda Ministre e Qejfit dhe Argëtimit @Dulcis in Fundo Ministre e Horoskopit @Heshtje Këshilltare e Ministres së Horoskopit @Hello Kitty Ministre e Gjuhës Shqipe dhe Etimologjisë @par Ministër i Luftës Kundër Korrupsionit @rolex Ambasador i Shqipërisë në Emiratet e Bashkuara @luleshtrydhe Ambasadore e Shqipërisë në Izrael @VIENNA Ministre e Gjendjes Civile për Ndryshimet e Emrave dhe të Mendjeve @Erdhi Dimri Këshilltar në Qeveri për Çështjet e Beqarëve @Sunshine Ministre e Turizmit për Udhëtimet Jashtë Vendit @Kurt Ministër i Kazinove @Akrepi Ministër i Ushqimit Social, Mollëve dhe Byreqeve @Nova_Design Ministër i Informacionit
Qyqjaaaa.Po unë? Apo postin e ktij timit.
Mos fol me mua me ate gjuhe se jam anetar i ekipit qeveritar.po po e shoh
shyqyr zdi shpin