• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qeveria e Forum-AL 2026

Edhe ti te lulet je😁
Ca doni me dit ju tani?
Ferrat?

Po ato i dini edhe ju lulet se kudo ku ka lule ka edhe ferra qe i rrine verdalle😋
Jo eshte mire te jetosh midis ferrave, ashtu kupton si funksionojnë. 😁
Ti ke ndonjë post? 🙄

"Perandorit" do t'i kisha dhënë një post ambasadori në Turqi, por ka shumë kohë që e kam fshirë nga defteri dhe s'e lexoj më.
Nuk ia vlen të merresh me një otoman që shan të gjitha figurat kombëtare, e madje të gjithë shqiptarët, duke i quajtur "arnautë".

Do i ket siguru tendera dhe imunitet, erdoqeni.

Gjeneral,
Trint kishte vetem lavderime per mua deri sa shkrova te verteten per GOMARIN e Janines, TE PABESIN Ali Tepeleni qe u kurdis nga Londra dhe solli shkatrimin perfundimtar te ARNAUTEVE.
Ndoshta interesante, e re kjo qe po sjell per Ju dhe kronikanin nga Cerriku @Xha Tani .
14 Nentor 1912

View attachment 331867
Perandor, duhet te pranosh faktin qe jo te gjithe lexojne mes rrjeshtash,e kjo pa cekur asnje ne kte teme :)
Disa tema behen me persona ta caktuar e ne momente te caktuara, gjithsesi mos ta bejme dramatike... Persa perket gradave Hyjnore jane jashte pushtetit njerezor :)

Perandor, duhet te pranosh faktin qe jo te gjithe lexojne mes rrjeshtash,e kjo pa cekur asnje ne kte teme :)
Disa tema behen me persona ta caktuar e ne momente te caktuara, gjithsesi mos ta bejme dramatike... Persa perket gradave Hyjnore jane jashte pushtetit njerezor :)
Rallime, pushime te gjata, stakim. Perqendrime ne grupe me IQ dhe dituri dhe edukat te lart.
Kthim per mall. Edhe ketu ka njerez shume pozitiv qe duhen vizituar here pas here.

Eurot ja more t'pakten lol?
natyrisht, bonuset, dhuratat, jepen jo ne monedha, por ne forme bilete apo çeku, dhe me ate bilete shkon ne dyqan dhe blen,
ka dhe bonuse, dividente, apo dhurata nga qeveria apo kompania, qe jepen vetem nepermjet bankes, ku mund ti terheqesh nepermjet kartes bankare,

Perqendrime ne grupe me IQ dhe dituri dhe edukat te lart.
🙄🙄🙄
Para ca ditesh me shume edukate te pyeta sa e ke IQ tende.
Mu pergjigje qe se ke matur kurre!

Tani merr pjese ne grupe me IQ te larte?
Mire ata te tjeret qe jane ne grup me ty po e marrim te mireqene qe e kane IQ te larte.....po ty si te pranojne ne grup nese nuk e ke matur kurre?🤔

🙄🙄🙄

Mire ata te tjeret qe jane ne grup me ty po e marrim te mireqene qe e kane IQ te larte.....po ty si te pranojne ne grup nese nuk e ke matur kurre?🤔
Hë se e mat me vizore ai lol

shqipria ndodhet ne paradhome, ka nenshkruar negociatat me eu/be, dhe ndodhet nje hap drejt proçesit perfundimtar me te drejta te plota,
ajo qe me habit mua, eshte, se; pse palloshi nuk kerkon zbatimin e nje pike te rendesishme te asaj qe ka nenshkruar,
çdo qytetar i shqiprise, tani ka te drejte te beje vetem nje dalje 24 orshe nga vendet e shengenit, dhe ka te drejte te futet perseri,
pra qytetari shkon ne europe dhe rri (dikur ka qene 1 vit, po tani me duket se e kan bo 6-muaj) sa rri, dhe mjafton nje dalje 1 ditore, e rifutet,
nuk e di.

🙄🙄🙄

Nuk kerkohet certifikat. Edhe ketu ne forum nuk kerkohet certifikat. Nuk me kerkuan kur erdha. Nuk di sa e kam IQ. Edhe ketu si kudo gjejm njeri-tjetrin. Eshte si ne jet reale. Gjen veten tek te tjeret, gjen shoket. Egziston nje shprehje; Ik gje shoket. Ndjehem mire me njerez cilesor. Mendoj se e kan te lart. Ndoshta jam edhe une si ta. Bashk me sa mbaj mbaj mend nuk kemi debatuar. Vetem c'ka komunikuam per cfar permende. Ti je shoku im ne komunikim. Per te tjerat nuk i di.

Nuk kerkohet certifikat. Edhe ketu ne forum nuk kerkohet certifikat. Nuk me kerkuan kur erdha. Nuk di sa e kam IQ. Edhe ketu si kudo gjejm njeri-tjetrin. Eshte si ne jet reale. Gjen veten tek te tjeret, gjen shoket. Egziston nje shprehje; Ik gje shoket. Ndjehem mire me njerez cilesor. Mendoj se e kan te lart. Ndoshta jam edhe une si ta. Bashk me sa mbaj mbaj mend nuk kemi debatuar. Vetem c'ka komunikuam per cfar permende. Ti je shoku im ne komunikim. Per te tjerat nuk i di.
Oportunist..🦊😇

Back