Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 112,394
- Pikët
- 113
Gja Tani behu kryeminister dhe na jep ndonje ministri ne menagjim.ah , domethene ti thua qe edhe po u rriten pencionet , prape kilja shalqinit 350 leke do mbetete..jalla..![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Gja Tani behu kryeminister dhe na jep ndonje ministri ne menagjim.ah , domethene ti thua qe edhe po u rriten pencionet , prape kilja shalqinit 350 leke do mbetete..jalla..![]()
jo jo , jam mire.Gja Tani behu kryeminister dhe na jep ndonje ministri ne menagjim.
Po ci do me shume?jo jo , jam mire.
pencioni qe marr me del dhe me tepron.![]()
Gabim..Boten e rrotullon leku dhe çipka.
Ajo çipka e vogel qe treguan ne Parlament e ke fjalen?Boten e rrotullon leku dhe çipka.
Eshte rreth vicioz ayAjo çipka e vogel qe treguan ne Parlament e ke fjalen?
Llaqi sa te kete pianon e ti punojne gishtat, nuk ja ndjen per ngushticen e Hormuzit
Eshte çike e mbrapsht nga mendja,@Magda ..ajo eshte fjale me specAjo çipka e vogel qe treguan ne Parlament e ke fjalen?
Ginjeeen!Eshte çike e mbrapsht nga mendja,@Magda ..ajo eshte fjale me spec![]()
Ca behet ketej ?![]()
Po ti sje plakDo na votosh për kryeministër?
Po ti sje plak
Cfare do besh ti qe te te votoj une?Pikërisht, meqë nuk jam plak të më votosh.
Cfare do besh ti qe te te votoj une?
Ca o kjo?Do boj pall ariu.
Ca o kjo?