Po se tregove veten! ArrojeMë voto se ta kallxoj kur të jem kryeministër.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po se tregove veten! ArrojeMë voto se ta kallxoj kur të jem kryeministër.
@Juno i qeka ca komardarja plazhit me ca po shof, "go big or go home" filozofia atijCa behet ketej ?![]()

Po se tregove veten! Arroje
Hë mër Tom djali, të ka skaduar afati i banned dhe u bëre prapë pjesë e forumit ?!@Juno i qeka ca komardarja plazhit me ca po shof, "go big or go home" filozofia atij
Tashi ti bo si dush por them hajde e pim nje t ftoft bashke perpara se me dhon vota, e menojm
Se na kan ca guackat e veshit kto me megafon
View attachment 357621
....
Po sigurisht.
Ne qe jemi kanidat nuk na lejohet te votojme, se terheqim turma po votuam.
Ca me boHë mër Tom djali, të ka skaduar afati i banned dhe u bëre prapë pjesë e forumit ?!
Po sigurisht.
E meritoj une.
Ke do votosh, @Juno n.
Ai eshte me keq se Saliu dhe se Rama. Vjedh vota.