Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

QSUT u bën thirrje qytetarëve shqiptarë që të bëjnë donacione që të blejnë pajisje mjekësore

L0verman

V.I.P
Anëtar
Nov 29, 2019
Postime
17,274
Pikët
113
I dashuri showmeni Ramadn
Na kane thene prej vitesh se jemi ne rruge drejt Europes.
Sot hyra ne faqen e QSUT.
Spitali me i madh ne vend nuk po prezantonte investime te reja. Kerkonte donacione
Nga shtreter e pajisje kirurgjikale deri te aparatura qe kushtojne qindra mijera e miliona euro.
E ndalova veten dhe mendova…
Mos valle kam hapur faqen e ndonje spitali ne nje vend qe pret ndihma humanitare?
Jo.
Ishte Shqiperia.
I njejti vend ku miliona euro gjenden kur behet fjale per spektakel, por kur behet fjale per shendetin qytetareve u thuhet indirekt… nese mundeni ndihmoni.
Pastaj na indinjohen kur dikush ben pyetjen:
A jemi vertet me mire se Afrika, apo thjesht kemi skena me te bukura?

IMG_7765.jpeg

linku i qsut per donacion..

I dashuri showmeni Ramadn
Na kane thene prej vitesh se jemi ne rruge drejt Europes.
Sot hyra ne faqen e QSUT.
Spitali me i madh ne vend nuk po prezantonte investime te reja. Kerkonte donacione
Nga shtreter e pajisje kirurgjikale deri te aparatura qe kushtojne qindra mijera e miliona euro.
E ndalova veten dhe mendova…
Mos valle kam hapur faqen e ndonje spitali ne nje vend qe pret ndihma humanitare?
Jo.
Ishte Shqiperia.
I njejti vend ku miliona euro gjenden kur behet fjale per spektakel, por kur behet fjale per shendetin qytetareve u thuhet indirekt… nese mundeni ndihmoni.
Pastaj na indinjohen kur dikush ben pyetjen:
A jemi vertet me mire se Afrika, apo thjesht kemi skena me te bukura?

View attachment 360008

linku i qsut per donacion..
Vetem Ilir Beqja perlau 100 milion euro nga Shendetsia.

Dhe i kujtoj te mires , Doktoreshe @Marya se , kur u gllaberuan kto 100 meleon euro ,atehere euro shkembehej me 140. 🦊

E për informacion, njëri nga pastruesit e parave të korrupsionit të Beqajt është Ermal Mamaqi me leksionet kapitaliste e shërbime të tjera
nuk e di , por diku tek JOQ kam lexuar edhe per ate Gaz Paja , per ate Besin , por nuk e di sa te verteta jane..

nuk e di , por diku tek JOQ kam lexuar edhe per ate Gaz Paja , per ate Besin , por nuk e di sa te verteta jane..
Gaz Paja është me Erion Veliaj, ndërsa Besi ka të Ilir Metës (së paku një ish lokal tek brryli në Tiranë dikur të gjithë shpreheshin për këtë, tani më duket se nuk është më)

Ktyre vetem litari i ben pune!
Ne ktu flasim per Qsut, po rrethet?
Nuk e di , por teksa jetojme mes ktyre mynxyrave te paprecedente , me vijne ndermend fjalet e Pader Antoni 1500 vjet te shkuara ;

---" Mbi varrin e Shqiperise do te shkruhej ;

Ketu prehet nje Nene e mbytur prej bijve te saj' --"

...dhe per fat te keq po e shoh cdo dite kte makth...

Nuk e di , por teksa jetojme mes ktyre mynxyrave te paprecedente , me vijne ndermend fjalet e Pader Antoni 1500 vjet te shkuara ;

---" Mbi varrin e Shqiperise do te shkruhej ;

Ketu prehet nje Nene e mbytur prej bijve te saj' --"

...dhe per fat te keq po e shoh cdo dite kte makth...
Ai beqja doli nga burgu apo jo?
Per leket ca u be di gje ti?

Ktyre vetem litari i ben pune!
Ne ktu flasim per Qsut, po rrethet?
Qsut, Poliklinikat e Specialiteteve të Tiranës janë degraduar në shërbim që nga 2013, në vend që të përmisoheshin.
Lind pyetja;
- Pse janë degraduar!?
Sepse QSUT ka kaluar plotësisht nën kontrollin e gylenistit Klodian Allajbeu, me lehtësimin & aprovimin e ministres së shëndetësisë, vajzës e ish kryesorosianes së viteve 1991-2000
Pakkush e cilëson problematikën e largimit të njëri pas tjetrit të drejtuesve të QSUT.
U larguan, se nuk guxonin të firmosnin vjedhjet e Klodianit
Aktualisht drejtoreshë e QSUT është ish sekretarja e spitalit amerikanë në fillim, e që me kalimin e viteve u profesionalizua si këshilltare e Allajbeut.
Thuajse i gjithë stafi i QSUT heshtin publikisht për këto probleme, por në komunikim të përditshëm shprehen për këtë kapje të QSUT nga Allajbeu dhe Gyleni

Ai beqja doli nga burgu apo jo?
Per leket ca u be di gje ti?
Po tallesh ti apo si ?
Cfare lekesh thua mo ?

Jo. Beqja do rri edhe ca , por shoket e tij , Lefter Koka , Sajmir Tahiri , dhe ca Drejtore nuk dihet ku po i prishin leket..

Apo mbarojne kollaj ato lloj shifrash..

“Është shpallje kërkese për donacion. Pra QSUT kërkon para nga ata që munden në Shqipërin ë mënyrë të tillë që… me anë të kësaj thirrje QSUT kërkon vëmendjen e publikut lidhur me mundësinë për të kontribuuar në përmirësimin e ofrimit dhe shërbimit ndaj pacientëve. Në kuadër të nevojave aktuale kërkohet si më poshtë, po i heqim kompjuterat, printerat etj: pajisje mjekësore, 15 respiratorë, 6 laringosopë, 5 elektro bisturi, 2 kullë kolonoskopie, 5 ekg 12 kanale, 2 mikroskop kirurgjikal, 1 eko imazherie, 1 auto-perimetër, 3 aparatë anestezie, 4 shtratë operatorë, 10 inhalatorë etj.

Pra QSUT kërkon kontribute të qytetarëve shqiptarë për të blerë këto pajisje të cilat duhen. Ndërkohë kostoja e të gjitha këtyre pajisjeve është 3.4 milionë euro. Këto pajisje që unë rendita janë jetësore. Ku shkuan këto para? Shkuan tek koncerti privat i një këngëtari. Unë nuk jam kundër koncerteve se kam qenë vetë disa herë, por nuk jam që koncertet të financohen nga shteti shqiptar. Dhe jo pak, por 4.2 milionë euro, 4 miliardë euro. Ky është absurditeti më i madh që mund t’i ndodhë një vendi, ka para për t’i çuar në një koncert dhe nuk ka para për të blerë pajisje tek Qendra më e madhe universitare që Shqipëria ka”- tha Stafa mes të tjerash.

“Është shpallje kërkese për donacion. Pra QSUT kërkon para nga ata që munden në Shqipërin ë mënyrë të tillë që… me anë të kësaj thirrje QSUT kërkon vëmendjen e publikut lidhur me mundësinë për të kontribuuar në përmirësimin e ofrimit dhe shërbimit ndaj pacientëve. Në kuadër të nevojave aktuale kërkohet si më poshtë, po i heqim kompjuterat, printerat etj: pajisje mjekësore, 15 respiratorë, 6 laringosopë, 5 elektro bisturi, 2 kullë kolonoskopie, 5 ekg 12 kanale, 2 mikroskop kirurgjikal, 1 eko imazherie, 1 auto-perimetër, 3 aparatë anestezie, 4 shtratë operatorë, 10 inhalatorë etj.

Pra QSUT kërkon kontribute të qytetarëve shqiptarë për të blerë këto pajisje të cilat duhen. Ndërkohë kostoja e të gjitha këtyre pajisjeve është 3.4 milionë euro. Këto pajisje që unë rendita janë jetësore. Ku shkuan këto para? Shkuan tek koncerti privat i një këngëtari. Unë nuk jam kundër koncerteve se kam qenë vetë disa herë, por nuk jam që koncertet të financohen nga shteti shqiptar. Dhe jo pak, por 4.2 milionë euro, 4 miliardë euro. Ky është absurditeti më i madh që mund t’i ndodhë një vendi, ka para për t’i çuar në një koncert dhe nuk ka para për të blerë pajisje tek Qendra më e madhe universitare që Shqipëria ka”- tha Stafa mes të tjerash.

Po ti marrin nga leket qe fitoi qiveria Rama nga koncerti i b*thziut 🦊🌻

Ky ishte ai spitali qe Rama tha eshte i 5-ti ne Europe? apo ndonje tjeter.

Duhet bere nje liber "Albanian Lies" me gjithe genjeshtrat the pabesite e ketyre kretineve.

Ky ishte ai spitali qe Rama tha eshte i 5-ti ne Europe? apo ndonje tjeter.

Duhet bere nje liber "Albanian Lies" me gjithe genjeshtrat the pabesite e ketyre kretineve.
Mire ai qe eshte nje cope injoranti psikopat, po e thote edhe ministrja e shendetsise me tituj te jashtem, phd-ra etj me paturpesine me te madhe. Kur shikon nga keto nuk ke si te mos pranosh qe njeriu vertet me shume anon nga e keqja ne kete bote.

Back