Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Mandi

ஜ۩۞۩ஜ
Staff member
Anëtar
Feb 8, 2009
Postime
20,918
Pikët
113
Vendndodhja
Qytetarët rrëzuan gardhin e një kantieri të ngritur në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë dhe gjetën pas tij fadroma, prerje pyjesh, beton dhe ndërhyrje në dunat e rërës. Banorët thanë se nuk do të lejojnë që toka dhe deti të mbyllen pas rrethimeve, siç ka ndodhur në pjesë të tjera të bregdetit. Ndërkohë, ambientalistët kërkojnë transparencë për projektin “Zvërnec Peninsula”, që parashikon ndërtime deri në tetë kate dhe port në një nga ekosistemet më të ndjeshme të Vlorës.

Te shesesh Sazanin apo Zvërnecin, as krimineli me i madh Enver Hoxha se ka bere.
Popull I helmuar nga propaganda. Akoma mendojnë se Zogu shiti një copë Manastir me gjysëm hektar pemë. Po këta që prishën kisha e manastire. 1168 objekte kulti prishi komunizmi. Kta prapë fajin e ka Zogu. Nuk ndreqet ai vend keq më vjen ta them.

I bini qenit magjistar edi rama he me te lumte.

Zverneciotve ju ha qurrat kaposhi, jane te gjithe ne greqi, dhe e kane lene tokat pa i ndare mes veti. Por eshte nje Kaniniot qe ka dale me ca dokumente, dhe pretendon se tokat jane te gjitha te tij. Fatos Nano armik i shqiptarve me nenin 7501 i la shqiptaret ne hasmeri te perjetshme. vende shume te bukura ka jugu i shqiperis, por nuk blen dot toke, jane te gjitha te pleksura keq.

I bini qenit magjistar edi rama he me te lumte.

Zverneciotve ju ha qurrat kaposhi, jane te gjithe ne greqi, dhe e kane lene tokat pa i ndare mes veti. Por eshte nje Kaniniot qe ka dale me ca dokumente, dhe pretendon se tokat jane te gjitha te tij. Fatos Nano armik i shqiptarve me nenin 7501 i la shqiptaret ne hasmeri te perjetshme. vende shume te bukura ka jugu i shqiperis, por nuk blen dot toke, jane te gjitha te pleksura keq.
Po është në mes ky që thonë ... kot e kanë , ai kumandon edhe të madhin fare ...

Saliu i priste pyjet ditën me diell, kurse ky Rama plehra që gjasme i mbron i pret pyjet natën që mos të duket nga popullata.

Pra, që të dy që janë kata plehrat e të dy partive më të mëdha që kemi në Shqipëri janë më keq se Zogu dhe të shesin me gjithë breçka për 5 lekë.

Këta nuk zgjidhen fare nga shqiptarët sepse do kishin frikë nga t'a për këto qelbësirllëqe trashanike që po i bëjnë këtij vëndi.
Këta duhet të jenë kukullat e Mbretërisë angleze sepse çdo lloj politike anti shqiptare që po aplikojnë në Shqipëri përputhet vetëm me interesat e anglezëve të qelbur kolonial.

K’to duan Vloren e dikurshme kasaphane … Kane harruar te shkretet se c’fare katastrofe ka qene nje vend qe e shkaterruan atehere vete me doren e tyre dhe ja ku jane edhe sot .. gjoja po mbrojne edhe pyjet dhe kanalet tani .

Asgje personale por nje popull komplet pa lidhje ky I Vlores hajdute dhe kriminele te tmerrshem .

Bëjini shurrën zonave të mbrojtura o trima atdhetarë. As pushtuesit nuk e shkatërruan natyrën si këta kopilat e Miladinit.
Tek JOQ ke Petalet e rilindjes (jam 100% i sigurtë se janë të paguar nga Dalina Fico për tu hedhur si kukumjackë e dekadës së ardhshme tenderimeve off shore) duke u ankuar se policia maqedonase i kishte bllokuar në kufirin shqiptaro-maqedonas, për ti vonuar që të mos merrnin pjesë në protestë në Shkup.
Pak-kush e kupton shoqërinë e pengmarrur nga Dalinat e q..ë në GEN

Qytetarët rrëzuan gardhin e një kantieri të ngritur në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë dhe gjetën pas tij fadroma, prerje pyjesh, beton dhe ndërhyrje në dunat e rërës. Banorët thanë se nuk do të lejojnë që toka dhe deti të mbyllen pas rrethimeve, siç ka ndodhur në pjesë të tjera të bregdetit. Ndërkohë, ambientalistët kërkojnë transparencë për projektin “Zvërnec Peninsula”, që parashikon ndërtime deri në tetë kate dhe port në një nga ekosistemet më të ndjeshme të Vlorës.

Ashtu...te keqen ashtu ...ngrihuni qe ne 6 te mengjezit e votojeni Edinë atq udhët ëë...

Sa mire qe jua ben ...

Back