Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 65,609
- Pikët
- 113
Do behet super, super, super protest.
Ajo qe eshte nisur, qe eshte planifikuar nuk mund te ndalet.
Ajo qe eshte nisur, qe eshte planifikuar nuk mund te ndalet.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Alban Kraja është i fortë ..Pas reesortit fshihet "kemba me miell" e Izraelit
Nji koloni ne Salento, nji ne Shqiperi,
Pastaj,
Te kaloj, eshte ne doren e tyre,
P.s
Zheleznovi, ka emigru nga Ukraina?
Tallesh ti ... po ne ja kemi hap portat me lohë , tl gjitha të dhënat tona çifutët i kanë në dorë... po armë nuk na japin se jemi gjaknxehtë, i japin Serbisë ...Shiko @edlin shiko … juve ju prish pune investimi turistik ndersa Serbi ja c’fare ben !! Dilni dhe hani miza ne shesh ju .
![]()
Serbia Signs Deal With Israel to Expedite Arms Purchases
New agreement on exchange of classified data in the defence sector appears designed to accelerate arms shipments from Israel to Serbia.balkaninsight.com
Ça është kjo ?View attachment 355512
Sondazhi është përkohësisht jashtë shërbimit
Ça është kjo ?
Please tru agein later më thotë1.5 milion nënshkrime deri më taniRama Out Petition
Albanians, make your voice heard. If you believe change is needed, don't stay silent - sign this petition.ramaout.com
3di firmos mos qesh , firmos ti hedhim në det çifutët si më 20' pepinotPlease tru agein later më thotë
Ka shume trafik me thote....do kenë dore grekët3di firmos mos qesh , firmos ti hedhim në det çifutët si më 20' pepinot
Mero baze të cilit ja ashtuste gruan Shkëlzeni, botoi kartelën mjekësore te skizofrenit Edi Rama. Të kujtohet?
Ka qe ne dreke me duket
Mero baze të cilit ja ashtuste gruan Shkëlzeni, botoi kartelën mjekësore te skizofrenit Edi Rama. Të kujtohet?
Ka qe ne dreke me duket
Jo akoma, neser e kemi ne Fier mbase e kapin.E nuk e vura re qe e kishte postuar. Perfundimisht e kapen ate cyrykun a jo?