Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 3,720
- Pikët
- 113
Hë Edlin ? Të emocionoj kënga hë ?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Hë Edlin ? Të emocionoj kënga hë ?
Ti ke mendim të thellë .. nuk të pëlqejnë këto sipërfaqsoret..Hë Edlin ? Të emocionoj kënga hë ?
Më pëlqeu më shumë e para se ka si synim të ndikoj aty ku dhëmb; tek atdheu.Ti ke mendim të thellë .. nuk të pëlqejnë këto sipërfaqsoret..
Ekskluzivisht për ty..
Më në fund ... se ngelën tuj u marrë vetëm me Tanin ...@Petrit Kola ca e ke kete Arben Kola?
EMRAT / Bëhet publik grupi koordinator i protestës. Letra ambasadorëve kryesorë në Tiranë për pesë kërkesat e tyre
![]()
Më në fund bëhen publikë emrat e grupit koordinator të protestës në Tiranë. Në një letër drejtuar ambasadorëve dhe shefave të misioneve të vendeve perëndimore të akredituar në Republikën e Shqipërisë, në emër të Grupit Koordinues të Protestës, ata parashtrojnë pesë kërkesat e tyre drejtuar qeverisë.
Dorëheqja e Kryeministrit dhe e qeverisë aktuale, si një hap thelbësor dhe i panegociueshëm drejt rinovimit demokratik.
Krijimi i një qeverie tranzitore teknokrate, jopartiake, me mandat dymbëdhjetëmujor për të mbikëqyrur një proces reformash të besueshëm dhe të paanshëm.
Reformë kushtetuese gjithëpërfshirëse, e mbështetur në parimin e barazisë së plotë të të gjithë qytetarëve shqiptarë para ligjit dhe që të miratohet përmes referendumit popullor.
Kjo reformë duhet të përfshijë, ndër të tjera:
• Reformën e Kodit Zgjedhor.
• Reformën e legjislacionit që rregullon financimin e partive politike dhe organizatave të shoqërisë civile.
• Vendosjen e kufizimit të mandateve për postin e Kryeministrit, duke kufizuar çdo individ në jo më shumë se dy mandate, të plota ose të pjesshme, gjatë karrierës së tij politike.
Korrigjime të menjëhershme legjislative, duke përfshirë:
• Shfuqizimin e ndryshimeve në Ligjin për Zonat e Mbrojtura (Ligji nr. 21/2024).
• Shfuqizimin e ndryshimeve në Ligjin për Trashëgiminë Kulturore.
• Shfuqizimin e paketës ligjore të njohur si “Paketa e Maleve”.
• Shfuqizimin e kuadrit ligjor që rregullon Investimet Strategjike.
Hartimin e një kontrate të re sociale midis qytetarëve dhe shtetit, që do të zhvillohet përmes konsultimeve të gjera me intelektualë të pavarur, ekspertë teknikë dhe përfaqësues jopartiakë të shoqërisë civile, në përputhje me propozimet e lëvizjes qytetare.
Nënshkruesit e letrës në emër të grupit koordinues janë:
Entela Koja
Arben Kola
Megan Balaj
Edviol Kulluri
Luçjana Kokaj
Gentjan Progni
Gjon Ndoj
Etleva Merko
Everest Bardhi
Përparim Gjeka
Mevlan Mata
Ilir Xhemalaj
Marjen Rama
Dakort..Më pëlqeu më shumë e para se ka si synim të ndikoj aty ku dhëmb; tek atdheu.
Mero bythqirin gjete@Petrit Kola ca e ke kete Arben Kola?
EMRAT / Bëhet publik grupi koordinator i protestës. Letra ambasadorëve kryesorë në Tiranë për pesë kërkesat e tyre
![]()
Më në fund bëhen publikë emrat e grupit koordinator të protestës në Tiranë. Në një letër drejtuar ambasadorëve dhe shefave të misioneve të vendeve perëndimore të akredituar në Republikën e Shqipërisë, në emër të Grupit Koordinues të Protestës, ata parashtrojnë pesë kërkesat e tyre drejtuar qeverisë.
Dorëheqja e Kryeministrit dhe e qeverisë aktuale, si një hap thelbësor dhe i panegociueshëm drejt rinovimit demokratik.
Krijimi i një qeverie tranzitore teknokrate, jopartiake, me mandat dymbëdhjetëmujor për të mbikëqyrur një proces reformash të besueshëm dhe të paanshëm.
Reformë kushtetuese gjithëpërfshirëse, e mbështetur në parimin e barazisë së plotë të të gjithë qytetarëve shqiptarë para ligjit dhe që të miratohet përmes referendumit popullor.
Kjo reformë duhet të përfshijë, ndër të tjera:
• Reformën e Kodit Zgjedhor.
• Reformën e legjislacionit që rregullon financimin e partive politike dhe organizatave të shoqërisë civile.
• Vendosjen e kufizimit të mandateve për postin e Kryeministrit, duke kufizuar çdo individ në jo më shumë se dy mandate, të plota ose të pjesshme, gjatë karrierës së tij politike.
Korrigjime të menjëhershme legjislative, duke përfshirë:
• Shfuqizimin e ndryshimeve në Ligjin për Zonat e Mbrojtura (Ligji nr. 21/2024).
• Shfuqizimin e ndryshimeve në Ligjin për Trashëgiminë Kulturore.
• Shfuqizimin e paketës ligjore të njohur si “Paketa e Maleve”.
• Shfuqizimin e kuadrit ligjor që rregullon Investimet Strategjike.
Hartimin e një kontrate të re sociale midis qytetarëve dhe shtetit, që do të zhvillohet përmes konsultimeve të gjera me intelektualë të pavarur, ekspertë teknikë dhe përfaqësues jopartiakë të shoqërisë civile, në përputhje me propozimet e lëvizjes qytetare.
Nënshkruesit e letrës në emër të grupit koordinues janë:
Entela Koja
Arben Kola
Megan Balaj
Edviol Kulluri
Luçjana Kokaj
Gentjan Progni
Gjon Ndoj
Etleva Merko
Everest Bardhi
Përparim Gjeka
Mevlan Mata
Ilir Xhemalaj
Marjen Rama
O koqe c'lidhje ka Mero me emrat qe kane firmosur?Mero bythqirin gjete
Hallall sufllaqja![]()
Si ka lindur kjo ‘sufllaqja’ myth qe perdoret kaq rendshem??Mero bythqirin gjete
Hallall sufllaqja![]()
Janë robotët e Mandit vizitorët o Drague.50 vizitorë tema 100 % 25 janë patronazhistë
Sa keq që nuk shkruajnë dot t'i jepnin një dorë Akrepit me Edin![]()
Luçi .. "Albanian files " ... deliret e kryedelirantit.. 100 € e shesin në amazon.. q r. Të blesh deliret e kokloqes sa vlen një pension pensionistiJanë robotët e Mandit vizitorët o Drague.
Janë për të huajt që se njohin, jo për ne që e njohim. Ata i blejnë.Luçi .. "Albanian files " ... deliret e kryedelirantit.. 100 € e shesin në amazon.. q r. Të blesh deliret e kokloqes sa vlen një pension pensionisti
Po ti .. thotë rana ivanka .. dhe ti e beson..Lajmet e fundit nga Zverneci, tokat i ka perlare Ivanka Trump me orkestruesin e genocidit boteror jared kushner.
Ajo qe eshte e habitshe eshte, se sa te babzitur jane cifutet per te masakruar njerzit, edhe me gjite keto protesta, dhe mos dheshiren e shqiptarve qe ivanka te vij ne shqiperi, ivankes nuk i interson . Nje investitor serioz dhe me moral, do ishte terhequr nga ky investim, kur ne bote ka plote vende te tjera dhe me te mira dhe te lira se ne shqiperi.
Por qellimi tashme dihet, cifutet zionist sadist, duan popuj te vegjel si shqiperia ti masakrojne, jan popull satanik, qe nuk i ze gjumi po nuk pan gjak te derdhur perdite.
shqiperia kur nuk ka qene me ne rezik se sot
Di të lexosh djalosh?Janë robotët e Mandit vizitorët o Drague.
Nuk janë vizitorë real ata që futen në forum, po janë vizitorët që ka krijuar Mandi. Futen në çdo rubrikë. @Mandi është e vërtetë ? Janë vizitorët që ke krijuar ti ? Të presim konfirmimin e Mandit.Di të lexosh djalosh?
Bole Mero ka qenë kurva e salës dikurO koqe c'lidhje ka Mero me emrat qe kane firmosur?
Ajo eshte leter qe u eshte derguar ambasadave.
Sa lexoni Mero ju sikur u pickon zagali kalit.
Nuk besojme ram kelliren, por te tjere. rames vetem cifutet i interesojne ti sjelli ne shqiperi, dhe per ata do le kockat.Po ti .. thotë rana ivanka .. dhe ti e beson..
Nuk e sheh si janë kompanitë të përfshira në Zvërnec.. Si kukullat ruse... kukafshehti deri në offshore...
Nuk lanë më para droge pa pastruar
Po pataj, Mero bolja u tha firmosni atyre.Bole Mero ka qenë kurva e salës dikur![]()