• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

O zoteri bej opozit me ate qe eshte ne pushtet ti jo me mua apo ndonje tjeter ketu.
Une jam deklaruar qe votoj PS, ti PD apo kedo PD tjeter po kjo ste jep te drejten ty te me thuash njemije e nje fjale mua.
Shaje Ramen sa te duash edhe kur te duash por mbaje gojen me njerzt e tjere ketu.
E bet norme bullizoni kedo qe u del perpara sikur keni marre revansh dhe do beni namin.
E kuptova e kuptova ! Paske humb durimin o vella.

Po pse PD-ja nuk eshte qytetare?
Nuk është qytetare asgjë e cila niset me motive politike dhe jo me motive të qëllimeve të përbashkëta. E kupton ti; filloj me Zvërnecin dhe me Zvërencin duhet të mbaroj protesta jo me dorëheqjen e Ramës. Nëse kërkon dorëheqjen e Ramës, automatikisht je duke kërkuar që të çosh dikë tjetër në pushtet. Unë nuk them që Rama është perfekt por të kërkosh dorëheqje dhe jo zgjidhjen e problemit ka dorë dikush tjetër në protestë. Asnjë nga ata qytetarët nuk e di ça është qeveri teknike përveçse atyre që e njohin këtë term politik, ka përmbajtje politike jo përmbajtje qytetare protesta. Si rrjedhoj po udhëhiqet nga partitë jo nga qytetarët e zakonshëm.

E kuptova e kuptova ! Paske humb durimin o vella.
Po ta pret mendja qe do e humbas durimin.
Filloni me rradhe ju njeri hidh dhe tjetri prit.
Ne vend qe te beni kete kujtohuni qe edhe ne te tjeret kemi gjak dhe na hipen ne koke, edhe ne kemi nerva dhe na kapercejne, mbani nje sjellje normale se pastaj ju vjen hidhur kur ja u kthejne mbrapsht ate qe beni pa e vrare pak trurin.

Nuk është qytetare asgjë e cila niset me motive politike dhe jo me motive të qëllimeve të përbashkëta. E kupton ti; filloj me Zvërnecin dhe me Zvërencin duhet të mbaroj protesta jo me dorëheqjen e Ramës. Nëse kërkon dorëheqjen e Ramës, automatikisht je duke kërkuar që të çosh dikë tjetër në pushtet. Unë nuk them që Rama është perfekt por të kërkosh dorëheqje dhe jo zgjidhjen e problemit ka dorë dikush tjetër në protestë. Asnjë nga ata qytetarët nuk e di ça është qeveri teknike përveçse atyre që e njohin këtë term politik, ka përmbajtje politike jo përmbajtje qytetare protesta. Si rrjedhoj po udhëhiqet nga partitë jo nga qytetarët e zakonshëm.
E di qe nuk eshte perfekt por di qe eshte pederast.

Po ta pret mendja qe do e humbas durimin.
Filloni me rradhe ju njeri hidh dhe tjetri prit.
Ne vend qe te beni kete kujtohuni qe edhe ne te tjeret kemi gjak dhe na hipen ne koke, edhe ne kemi nerva dhe na kapercejne, mbani nje sjellje normale se pastaj ju vjen hidhur kur ja u kthejne mbrapsht ate qe beni pa e vrare pak trurin.
Ore permbahu se nuk do ndajme tokat ktu..
kemi vite qe ruajme respektin dhe tolerancen ndaj njeri tjetrit!
Kaq gje mjafton per te shkembyer debate shaka dhe opinione.
Gjithsesi ti e di shume mire qe ktu antaret te respektojne pavarsisht votes tende.
@Anemone hajde puthe ti se une se puth dot😅

731158269_2391817978012639_4360977201581979993_n.png

Nga vate ai djali i Myrto qyqarit qe la kockat per hiq te rames ne 21 janar. a ta mori haken e babait rama mo cakranjot?

Ta di cdo shqiptare, endra e rames eshte o shqiperia toke cifute, o shqiperia si gaza. Kjo eshte arsyeja perse cifutet e pabes te forumit jane terbuar. Deri dije i kishit shoke ne komunikim, kur u preken interesat e izraelit ne shqiperi ,po e shikoni vet se si po sillen me ju, por kjo nuk eshte asgje para asaj cfar shqiptaret i pret nga planet e ketyre krimineler te pabese.

Back