• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Mmmmm me ne fund e kuptove atë që të thashë më parë. Janë kompani guacka, si matrioshka ruse, tipike këto që pastrojnë para. E more vesh tani atë legenin rus. Ajo nuk e thotë, por Rusi Nikita dhe bullgarja janë zyrtarisht pronarë të projektit.
Nuk dihet ca roli kanë kta sirianët terroriste të Katarit që gjoja do investojnë.
Nejse vari lesht. Nuk bëhet me fjalë vetëm për Zvërnec këtu. Duhet të zhduket nga pushteti ky kerma i surrelit. Ky mortja që ka mbajtur pushtetin gjithë këto vite më korrupsion dhe me hajdutlliqe miliarda dollarëshe. Ky është qëllimi i protestës.
Po nuk linda dje o gjigand.....maje vedin.

Ti anashkalon dicka tjeter qe ajo thote qe jane 4 persona qe jane te pa identifikueshem sepse kane perdor metoden e me pak se 25% dhe nuk u dalin emrat dhe qe ishin ne krye te atij grafiku.
Ti merresh me qelebiet por ata te 4 jane Shqiptare dhe pikerisht tek ata fshihen pisat e vertete, keto bullgaro-eusickat jane majdanoz dhe besoj e degjove qe keta kane tenderin e furnizimit te aeroportit nan Tereza me lende djegese per kacatorrat dhe se jane te gjobitur per shkelje.
Tani SPAK smak leshi as nuk tendotn te beje cmontimin e ketyre fakteve qe jane lehtesisht te dikuteshme gje qe tregon se edhe ky institucion eshte i kapur per b@@lesh nga Mullai yt i dashtun me citjane.

Po nuk linda dje o gjigand.....maje vedin.

Ti anashkalon dicka tjeter qe ajo thote qe jane 4 persona qe jane te pa identifikueshem sepse kane perdor metoden e me pak se 25% dhe nuk u dalin emrat dhe qe ishin ne krye te atij grafiku.
Ti merresh me qelebiet por ata te 4 jane Shqiptare dhe pikerisht tek ata fshihen pisat e vertete, keto bullgaro-eusickat jane majdanoz dhe besoj e degjove qe keta kane tenderin e furnizimit te aeroportit nan Tereza me lende djegese per kacatorrat dhe se jane te gjobitur per shkelje.
Tani SPAK smak leshi as nuk tendotn te beje cmontimin e ketyre fakteve qe jane lehtesisht te dikuteshme gje qe tregon se edhe ky institucion eshte i kapur per b@@lesh nga Mullai yt i dashtun me citjane.
Une di qe mullai i surrelit e ka punën pisk prandaj po bën si i çmendur këto ditë. Është nën presion të trefishtë. S'ka nga e lëviz bythen. Ka bërë pis familjen tramp me kto traplliqet të blejë influencë. Presioni tjetër është nga Europa. Dhe presioni popullor i atyre që janë në protestë.
Europa ka vendosur të futë Shqipërinë në BE, dhe çdo vend që ka hyrë në BE, Europa ja ka çuar kryeministrin në pidh te nonës. Rasti i fundit kryeministri kroat.
Fati i mullait është i vulosur, e pret burgu.

Une di qe mullai i surrelit e ka punën pisk prandaj po bën si i çmendur këto ditë. Është nën presion të trefishtë. S'ka nga e lëviz bythen. Ka bërë pis familjen tramp me kto traplliqet të blejë influencë. Presioni tjetër është nga Europa. Dhe presioni popullor i atyre që janë në protestë.
Europa ka vendosur të futë Shqipërinë në BE, dhe çdo vend që ka hyrë në BE, Europa ja ka çuar kryeministrin në pidh te nonës. Rasti i fundit kryeministri kroat.
Nahhh do mbreteroje akoma ne surrel.

Europa ka vendosur të futë Shqipërinë në BE, dhe çdo vend që ka hyrë në BE, Europa ja ka çuar kryeministrin në pidh te nonës.
BEne e ka pickuar Greku. E di qe shum kush ketu nuk e beson qe nje perqindje te madhe ne kete "revolucioni i kacurelsave" ka dore Heladhaqis mamafakiraqis, ku kerkohet prej tyre te nderpritet cdo lloj buzheti per Shiperine sepse perfec pelikanit dhe breshkeve, po cenohet pasuria e homoqirsave. Kete e the edhe Kak Llamani dje ne takimin e perzemer me Pe Leshi.

BEne e ka pickuar Greku. E di qe shum kush ketu nuk e beson qe nje perqindje te madhe ne kete "revolucioni i kacurelsave" ka dore Heladhaqis mamafakiraqis, ku kerkohet prej tyre te nderpritet cdo lloj buzheti per Shiperine sepse perfec pelikanit dhe breshkeve, po cenohet pasuria e homoqirsave. Kete e the edhe Kak Llamani dje ne takimin e perzemer me Pe Leshi.
@peshkaqeni33 paska fillu me shpërnda sufllaqe deri në amerikë rama!

Nahhh do mbreteroje akoma ne surrel.
I futim një bast për një muaj bie nga pushteti.
Po ja bën varrin Europa kryesisht😁
Me specifikisht gjermanët. Variantet janë dy. Ose qeveri teknike deri në zgjedhjet e ardhëshme pas një viti, ose qeveri e PS me mamica Spiropalin në krye dhe PS ndryshon komplet kursin.
Pse kot i thash un @Chivalric do ze nore Mamicen të më bëjë ministër 😂
Ps. Fjalia e fundit është shaka.

@peshkaqeni33 paska fillu me shpërnda sufllaqe deri në amerikë rama!
Ne ne katund nuk ham zufllaqi.

Kur ardhi Mullai i Surelit ne Jew York para cdo vitesh ka ngrene qollopitka me bollek nga trimat e vertete te Shqiperise qe ja thane surratit ate qe mendonin dhe nuk jane si ata atje te hu matane gjolit e u ben zbor e nuk pipetijne, endaksiiii?

Je infektuar nga narrativa e mullait te surrelit. Nuk hyn fare greku ne kte muhabet. Vetë Mullai e di fare mirë kush po ja bën puçin. Gjermanet:LOL:
Narrativa e tij me iraniane me greke e me ruse e me lesh me qime është vetëm të përçajë protestuesit.
Vjen mamica kryeministre. Që e kemi si llokume jarebi. Hot Hot Hot.

Ne ne katund nuk ham zufllaqi.

Kur ardhi Mullai i Surelit ne Jew York para cdo vitesh ka ngrene qollopitka me bollek nga trimat e vertete te Shqiperise qe ja thane surratit ate qe mendonin dhe nuk jane si ata atje te hu matane gjolit e u ben zbor e nuk pipetijne, endaksiiii?
Kujt i bën zbor ere,ne kemi 10 ditë në rrugë! Mo shiko akrepin ti se ai ka patur punë.

Me specifikisht gjermanët. Variantet janë dy. Ose qeveri teknike deri në zgjedhjet e ardhëshme pas një viti, ose qeveri e PS me mamica Spiropalin në krye dhe PS ndryshon komplet kursin.
Ka nje variant tjeter qe ti ja fut kot.
Jep doreheqjen sot Edi Rama dhe vendi eshte i detyruar te beje zgjedhje te reja brenda 45 ditesh dhe ti do zgjedhesh prap mes Edit dhe Saliut.
O Lando e perpunojne me mire politiken ata mos te duket vetja ekspert ty. 😝

Po re e kena. bast me sa te duash Ramen se gjen gje nga keto protesta.

Jep doreheqjen sot Edi Rama dhe vendi eshte i detyruar te beje zgjedhje te reja brenda 45 ditesh dhe ti do zgjedhesh prap mes Edit dhe Saliut.
as nuk jep doreheqje ai as nuk shkon ne zgjedhje te parakohshme. ja ktu do jemi

Variantet i imponon gjermoni 😁
Nuk bëhet shaka me miellin e gjermonit.

Je infektuar nga narrativa e mullait te surrelit. Nuk hyn fare greku ne kte muhabet. Vetë Mullai e di fare mirë kush po ja bën puçin. Gjermanet:LOL:
Narrativa e tij me iraniane me greke e me ruse e me lesh me qime është vetëm të përçajë protestuesit.
Un Greckun e lexoj apo degjoj cdo dite. Kam sjelle ketu materiale plot por ju nuk doni ta besoni....tashti me zor nuk mush une mendjet e pambushura te Qafiristanasve.....un bej timen.

Mamica maje mend kur te afrohet prap me KaragjorgjePalloshinoviqin. Ata kane lindur per njeri tjeterin....
Sa per hot hot hotin.....kur e mendoj kete me del perpara fotoja e saj e dikurshme tek Braka.......iuuuuuuuuu jakkk

Je një çiçke Salist I fshehtë ti 🤣🤣🤣
Nese do fakte qe ka dore greku ti jap me kuintal....falas kuptohet.

Un Greckun e lexoj apo degjoj cdo dite. Kam sjelle ketu materiale plot por ju nuk doni ta besoni....tashti me zor nuk mush une mendjet e pambushura te Qafiristanasve.....un bej timen.

Mamica maje mend kur te afrohet prap me KaragjorgjePalloshinoviqin. Ata kane lindur per njeri tjeterin....
Sa per hot hot hotin.....kur e mendoj kete me del perpara fotoja e saj e dikurshme tek Braka.......iuuuuuuuuu jakkk
Me nigjo mua se di ca gjona nga Gjermania.
Shqipëria do futet në Europë. Mullai në burg. Elisa Spiropali kryeministre. PS ndrron kurs. Mullai e di mire këtë. Ndaj thotë bullshit me teori konspirative iranianesh dhe grekesh.
E thirren gjermanët Elisen kur ishte ministre e jashtme. Ndaj e shkarkoi ky. Nuk është aq budalla mos e kuptojë që gjermanët e kanë ne rreth të kuq.

Back