• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Rama ka maxhorance absolute
Pa nje ndryshim te balances se fuqisë qe ka, ose nëpërmjet përçarjes se grupit parlamentar, ose presion masiv nga jashte I koordinuar me protesten nuk e rrezon dot.
Mendimi im modest.....protesta duhej te kishte mare te pakten nje fitore....ndryshimin e ligjit zgjedhor dhe ndoshta ligjin per zonat e mbrojtura.....minimale ne dukje por do ishte vendimtare ne zgjedhjet e afërta. Keto ishin fitore reale qe protesta mund ti arrinte
Tani edhe këto I shikoj te pamundura. Ata qe drejtojne protesten ose nuk dinin ose nuk donin....dhe besoj eshte me shume kjo e dyta.
Ato qe e drejtojne jane shehaj , qorri, dhapaj n co. Ca pret, ik Rama te vijme ne. 🤦‍♀️🤣

As krahasohen. E imagjinon dot Shehaj llapaqenin si krieministrt??! 🙈🤦‍♀️🤣
Ate them dhe une, nje popull taliban do udhehqes me tuta Kabuli e llastike Adidasi te bardha mundesisht :)
Ah po, e te prese miqte si Zelensken, nuk mundet te mungoje pluhuri magjik i Piter Panit, ndryshe si do vene te Ishulli i Sazanit??

Ate them dhe une, nje popull taliban do udhehqes me tuta Kabuli e llastike Adidasi te bardha mundesisht :)
Ah po, e te prese miqte si Zelensken, nuk mundet te mungoje pluhuri magjik i Piter Panit, ndryshe si do vene te Ishulli i Sazanit??
E bone nje triller komspiracionist n sekond me kte komemtin
Zelenski piter pani pluhuri zanave dhe ishulli sazanit
Dhe epstein kshu Rama dmth 😝

cani2.jpg

Ata qe protestojne moren guximin qytetar dhe t'i kundervihen kesaj kaste te mykur e te degraduar politike. Popujt, gjate historise se tyre, kane rrezuar diktatura dhe diktatore edhe me brutale se kjo zhgarravine e degjeneruar e Surrelit, qe legjitimitetin e ka te blere nga turmat patronazhiste . Mund ta shtyje edhe ndonje dite, por do ike.

Rama ik, Rama ik te Lali Eri te hash fik! Te vije pastaj ai, "vjehrri" i Marigose, t'ju puthe ne balle ne gjyq dhe te tregoj qe ju kujton si dixhenirata qe ishit qe ne femijeri.

Ata qe protestojne moren guximin qytetar dhe t'i kundervihen kesaj kaste te mykur e te degraduar politike. Popujt, gjate historise se tyre, kane rrezuar diktatura dhe diktatore edhe me brutale se kjo zhgarravine e degjeneruar e Surrelit, qe legjitimitetin e ka te blere nga turmat patronazhiste . Mund ta shtyje edhe ndonje dite, por do ike.

Rama ik, Rama ik te Lali Eri te hash fik! Te vije pastaj ai, "vjehrri" i Marigose, t'ju puthe ne balle ne gjyq dhe te tregoj qe ju kujton si dixhenirata qe ishit qe ne femijeri.

Do vij dita qe do Han fiq bashke ne te njejten qeli thua??? 😂

Imagjino qe dhe aty rrezik ka per tja fut Rama, ka per tja Perlar ndonje fik extra kur Lali mos ta kete ndopak mendjen 😆

Rama ka maxhorance absolute
Pa nje ndryshim te balances se fuqisë qe ka, ose nëpërmjet përçarjes se grupit parlamentar, ose presion masiv nga jashte I koordinuar me protesten nuk e rrezon dot.
Mendimi im modest.....protesta duhej te kishte mare te pakten nje fitore....ndryshimin e ligjit zgjedhor dhe ndoshta ligjin per zonat e mbrojtura.....minimale ne dukje por do ishte vendimtare ne zgjedhjet e afërta. Keto ishin fitore reale qe protesta mund ti arrinte
Tani edhe këto I shikoj te pamundura. Ata qe drejtojne protesten ose nuk dinin ose nuk donin....dhe besoj eshte me shume kjo e dyta.
Ca te them une.. Meqe paska maxhorancen absolute dhe nuk e rrezojme dot, mbajeni.
Heres tjeter jo 84 deputete, por 94 jepini qe ta ndryshoje kushteten me sms.

Këta vete bën keçapin të nxjerrin sëmundje të paqëna.Do shkosh të kontrollohesh prapë në privat për të kuptuar që ja kanë futur kot plus lekët të fusin edhe në stres kot.
Mirmroma...

Degjohe kte MASHTRUSIN (nga 22.25-23.30 SEKONDA)=

ORDINER.

Une NUK e di se si PATRONazhistat ne SALLE, e sllushojne kte=KURVEN(seksi i kundert e ka nga halli,ose e bo nga malli-qe mos ti ofendoj)maskule.

Meqense presionin nuk hengren disa nga "organizatoret" eshte kalu ne planin B, degjova qe atij tipit me qeleshe i eshte ofruar nje apartament dhe 70 mije eur per t'heq dore nga protesta. Po nuk e pate me ne proteste dijeni se ka bo pakt me djallin.

Meqense presionin nuk hengren disa nga "organizatoret" eshte kalu ne planin B, degjova qe atij tipit me qeleshe i eshte ofruar nje apartament dhe 70 mije eur per t'heq dore nga protesta. Po nuk e pate me ne proteste dijeni se ka bo pakt me djallin.
Qenka rrit cmimi i thesit te miellit mesa shoh...

Edlin me ka rastis ky Afrim Krasniqi, se njihja me para, sdija kush ishte

Ti heqesh kapelen, ka nje interviste te bukur

Ne nje vend thote : kur bejne protesta njerezit dhe ps thote ia jemi vend demokratik,krenohemi me kete gje se ka ze per protesta

Ju i keni cuar shqiptaret deri aty sa kane dal ne proteste...te thuash shqiperia demokratike po ia lejonme, eshte fyese dhe denigruese

Ky ishte nje politolog aq fantastik

I vetmi vend ne bote thote ku njeriu perkrah korrupsionin dhe e mbron

@shoku_tanku shihe kete njeriun e zotit
Unë po dëgjoja Mirela Jorgon... qenka femër e zonja
Spiegonte se ashtu si edhe me aleancën për teatrin ... iniciativat e marra I mbysin që në gjenezë rrjeti i patronazhistave
@par mund të na sqarojë nëse iluzionet që na krijohen me impaktin e parë , janë reale apo fallco

Back