shoku_tanku
Bukë dhe cirk.
Rama nburg Berisha nburg!Ja një anëtar që di se ç'flet ..
Shqipëria e shqiptarëve - Vdekje tradhëtarëve
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Rama nburg Berisha nburg!Ja një anëtar që di se ç'flet ..
Shqipëria e shqiptarëve - Vdekje tradhëtarëve
I fut Rama patronazhistet dhe kurvat e rilindjes në aksion të përçajë protestën.
Legen masonikI fut Rama patronazhistet dhe kurvat e rilindjes në aksion të përçajë protestën.
Po te kishte opsionin të largohej në turp, do ishte larguar me qejf. Nuk ikën nga pushteti, se do të thotë e eliminojnë ata të cilëve i shërben.Legen masonik
Jam teper inteligjente per tu perdorur nga njerez te paguar.pse ti nuk ke vajt ne proteste
qe protestuesit jane te rrymave te ndryshme kjo dihet, por qe jane te paguar (qofte dhe nje pjese) kjo nuk dihet, thjesht perflitet, ndoshta per ti perçare,Jam teper inteligjente per tu perdorur nga njerez te paguar.
Hajde, na jep një ide se si u përdorëmJam teper inteligjente per tu perdorur nga njerez te paguar.
Par une them ca mendoj e cfare di une, jo ca ju pelqen ju te lexoni e te besoni.Hajde, na jep një ide se si u përdorëm
A janë "Shoqëria e Hapur" pas protestës!?
A u përdorëm për interesa okulte!?
A ishte thjeshtë një iluzion protesta!?
Personalisht nuk e mbaj veten për ndonjë inteligjencë të lartë, por për shkak të rrethanave ku jetojmë e asaj që përjetojmë isha krejtësisht i sigurtë për HaxhiQamilizimit e drejtimit.
Koha më dha të drejtë
"M'thuaj kush të paguan, të të them kujt i shërben"
E AndiTepelanat me kësulkuqet e Kukësit i kam njohur me kohë se ku ushqeheshin , kështu që nuk më gabon intuita
Organizatoret e ojf te sponsorizuara flas une, populli eshte popull dele gjithmone.qe protestuesit jane te rrymave te ndryshme kjo dihet, por qe jane te paguar (qofte dhe nje pjese) kjo nuk dihet, thjesht perflitet, ndoshta per ti perçare,
ajo qe une di me saktesi eshte, se te gjithe duan qe palloshi te hiqet, se e teproi,
mos mu merzit e dashur, kur merzitesh ti, deshperohem une,Me tmira, sjam fare per debate!
Oki, unë nuk kërkova debatPar une them ca mendoj e cfare di une, jo ca ju pelqen ju te lexoni e te besoni.
sjam as per ti mbush mendjen askujt ca te beje, cdo njeri e di vet e ben zgjedhjet e veta.
Me tmira, sjam fare per debate!
Ndiq këtu shembullin e protestuesit shembullor...Par une them ca mendoj e cfare di une, jo ca ju pelqen ju te lexoni e te besoni.
sjam as per ti mbush mendjen askujt ca te beje, cdo njeri e di vet e ben zgjedhjet e veta.
Me tmira, sjam fare per debate!
Une merzitem vetem per familjare e te dashurit e mi te zemres pjesa tjeter eshte 5 me hic per ta sqaruar dmth.mos mu merzit e dashur, kur merzitesh ti, deshperohem une,
As ma ndjen per kend me thene te drejten. Ju them faleminderit shpatullave te mija, dembelat le te shpresojne nga politika, une shpresoj ke mundesite e mija.
Po lëre ça meresh..se ka njerëz të paguar edhe unë nuk duhet të dal në protestë! Unë përfaqësoj veten time dhe dal në protestë për bindjet dhe hallet e mia. Sa më shumë pjesmarrje do të thotë shkurtim të ditëve të kësaj qeverie. Qëllimi është largimi i ramës. Këta na bëjnë si të zgjuar kot se gjoja nuk përdoren. Statukuos i shkon për shtat indiferenca.Oki, unë nuk kërkova debat
Thjeshtë pyeta për ca ?????
Ti ashtu si unë kemi qenë në protestë si qytetarë.
U mirëkuptofshim
Ok, shumë dakortAs ma ndjen per kend me thene te drejten. Ju them faleminderit shpatullave te mija, dembelat le te shpresojne nga politika, une shpresoj ke mundesite e mija.
Që të protestosh kundër kësaj qeverie do të thotë të kërkosh të të vlerësohet puna edhe mundi po kushedi çinteresa kanë këta që cicërojnë në këtë mënyrë.Ok, shumë dakort
Ca po pergjigjesh me spond ti?! Sbej si e zgjuar jam e zgjuar edhe eshte fakt. Zgjedhjet jane te lira dhe personale, une e mendoj e veproj sic dua une ti mendo e vepro sic do ti ska asnje problem ktu. E drejta e gjithkujt.Po lëre ça meresh..se ka njerëz të paguar edhe unë nuk duhet të dal në protestë! Unë përfaqësoj veten time dhe dal në protestë për bindjet dhe hallet e mia. Sa më shumë pjesmarrje do të thotë shkurtim të ditëve të kësaj qeverie. Qëllimi është largimi i ramës. Këta na bëjnë si të zgjuar kot se gjoja nuk përdoren. Statukuos i shkon për shtat indiferenca.
PPSL tanku. Po flet si llapazanet e lagjes.Që të protestosh kundër kësaj qeverie do të thotë të kërkosh të të vlerësohet puna edhe mundi po kushedi çinteresa kanë këta që cicërojnë në këtë mënyrë.