• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Nuk humbas kohë të humbas me ZeQInizimin

Habit shkrimtari i kthyer në analist...​

Irani po nxit luftën mes brezave në Shqipëri.​

Kjo është një gjë shumë e sofistikuar dhe e menduar shumë mirë.
Irani nuk është i vetmi që bën luftë hibride, e ka edhe Rusia, por ata sulmojnë Perëndimin, u shpreh...ANAListi.

I funit FAZIT per DANAS.

kte QELBSIN,
veshDERRIN Buzhala,
buzLEPIMIN milaim gjekan,
ene ate...baton qe fto Fevzua,UNE do tju thosha...IKNI ne PICKU MATERINU apo ka keni ardh.

ENDE.

Habit shkrimtari i kthyer në analist...​

Irani po nxit luftën mes brezave në Shqipëri.​

Kjo është një gjë shumë e sofistikuar dhe e menduar shumë mirë.
Irani nuk është i vetmi që bën luftë hibride, e ka edhe Rusia, por ata sulmojnë Perëndimin, u shpreh...ANAListi.

I funit FAZIT per DANAS.

kte QELBSIN,
veshDERRIN Buzhala,
buzLEPIMIN milaim gjekan,
ene ate...baton qe fto Fevzua,UNE do tju thosha...IKNI ne PICKU MATERINU apo ka keni ardh.

ENDE.
Mbaruan lëpirësit në Shqipëri
Kemi filluar ti tekrutojmë në Kosovë

Mbaruan lëpirësit në Shqipëri
Kemi filluar ti tekrutojmë në Kosovë
Ku I gjejnë këto fundërrina? Është një Albatros a Pelikan si e ka emrin. Por më shumë ngjan me hienat te King Lion. Hidhi një sy hienave te King Lion dhe shiko këtë fytyrën e shtremët

• Like
Reactions: par
@Akrepi, me the qe shoh ëndrra 😂
Po the Europa ke thënë Gjermont. Ta thashë. Kanë marrë vendim gjeopolitik. Shqipëria në Europë.
Thuaji kryeministrit tënd ke takimi i PS se është kok turku njësoj si kryeministri kroat.

European Commission to Albania: "Act without delay"

Sa endrra ke pare deri sot uhhhhuuu
Ce do qe une si mbaj mend aq shume sa shkruan ti qe ti kujtoje kur nuk te dalin ashtu si thua.
Ti ke dhe nje te mire se e shkruan me aq siguri sikur je Kancelari i Gjermanise. 🤣

@shoku_tanku sa shanse ka te kaloje ne lufte civile kjo?

Ne lufte civile nuk kalon, por ne dhune institucionale mund te kaloje shume shpejt nese qeveria nuk reflekton me kerkesat e protestuesve, qe do t'thote djegia e parlamentit, terheqja zvarre e deputeteve gjate seancave (te Enjteve), dhe venia flake e mediave te pushtetit dhe opozites, topi, klani, rtsh, syri, vizion+ , report tv..etj

O Mano po ku lexove qe jam kunder protestes?
Po them qe ka ardhur momenti te artikulohen kerkesat ne forme institucionale. Po them qe ka ardhur momenti te ofrohet alternativa sepse shporrja e tyre eshte thjesht gjysme fitore.
Nuk thash qe je kunder protestes. Dhash mendimin tim rreth pyetjes se kush do e mari kur dhe nese ikin keta qe jane.

@Mano ka nje te mire, qe eshte djal i edukuar, dhe gjithmon flet me respekt me bashkebiseduesit, dhe nuk flet banal. Jo si disa ruçibihaner ketu...
Bravo Mano
Pa varesisht bindjeve tona politike apo besimit fetar jemi te gjith shqiptar dhe ja duam te miren ati vendi ne menyra te ndryshme. Te qenit shqiptar na bashkon te gjitheve si azgje tjeter.

Back