• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Vu charter flights per ne Turqirt, nga 3-4 cdo jave tumllas me Qafiristanas.

Pse kot tu duk ty se nuk kane bere feasibiliti Palljoshi qe beri aeroportin atje ne mocal te Vlores, qe dha Sazanin e Narten, qe beri tunelin e Llogarase e qe u ka dhene mijera hektare toke bukqesore dhe kullota miqeve te tij latifondiste per nje dollarios dhe ata kane fituar disa qidra miliona. Keto jane prollogaritur qe para 10-15 vitesh.
Me ne fund u zgjove.

Po kur bene dhe fodullin.
Ka pjerdhur fare nga mendja.
Flet sikur eshte rrace superiore. Sikur asnjeri nuk e mban dot ne dore ate qe e ka kapur e lepire ky.
Aty te dhjet fare ky pallaveshi i gjat.

Në resorte shkojnë ata që kanë para. Mund të jen 100,000 shqiptarë të pasur. 100,000 nuk është pak. Unë se di sa janë të pasur e sa jo, por me hamendje e thashë numërin. Janë 2,500,000 shqiptarë. Resortet bëhen për atë pjesë të popullsisë që ka të ardhura të mira.
Resortet behën por jo në çdo cep, duke betonizuar vendin.

Me ne fund u zgjove.

Po kur bene dhe fodullin.
Ka pjerdhur fare nga mendja.
Flet sikur eshte rrace superiore. Sikur asnjeri nuk e mban dot ne dore ate qe e ka kapur e lepire ky.
Aty te dhjet fare ky pallaveshi i gjat.
Me fyeve rende o evlat me kete qe me the....po mua me dolen gishtat tej per tej tastieres duke thene keto qe te thashe bre evlat.

Palloshi do koqken e plumbit ne bith qe te vije ne vete.

Bashkohem plotesisht me kete zoterine......germe per germe

Kjo proteste nuk do sjell beharin o Col.
Nuk do sjell zgjidhjen.
Po do na afroj nje hap me prane saj.
Kemi akoma shume budallenj ne mes tene qe nuk dine ta klasifikojne veten dhe te kuptojne ku qendrojne.
Klasifikimi i materialit eshte nje proces shoqeror qe kerkon kohe te gjate.
Por ne fund uji do kullohet.

Kjo proteste nuk do sjell beharin o Col.
Nuk do sjell zgjidhjen.
Po do na afroj nje hap me prane saj.
Kemi akoma shume budallenj ne mes tene qe nuk dine ta klasifikojne veten dhe te kuptojne ku qendrojne.
Klasifikimi i materialit eshte nje proces shoqeror qew kerkon kohe te gjate.
Por ne fund uji do kullohet.
Baballek, sic e kam thene edhe me pare, protesta ne forme avulli nuk e rrezon kapakun sepse nuk ka fuqi por mbi te gjitha nuk ka program e nuk ka nje piksynim te qarte. Te rrezoje qeverine, te zbythe Mullahin, te deboje cifot, te deboje Ivanken e Kushon....etj ejt ejt.

Baballek, sic e kam thene edhe me pare, protesta ne forme avulli nuk e rrezon kapakun sepse nuk ka fuqi por mbi te gjitha nuk ka program e nuk ka nje piksynim te qarte. Te rrezoje qeverine, te zbythe Mullahin, te deboje cifot, te deboje Ivanken e Kushon....etj ejt ejt.
Nuk e di COLI...

Une ne Fizik kame mesuar qe Avulli ka shume fuqi.
Me shume nga c'mendon ti.
Mos e nenvlerso Avullin. Ai ka bere gjithe ate revolucion industrial ne Epoken Viktoriane.

Nuk e di COLI...

Une ne Fizik kame mesuar qe Avulli ka shume fuqi.
Me shume nga c'mendon ti.
Mos e nenvlerso Avullin. Ai ka bere gjithe ate revolucion industrial ne Epoken Viktoriane.
Po po te kam vrojtuar para do vitete kur pate sollur ate kompluterin e pare me avull ......

E kam llafne per avull qe te levize mendje te fjetura e trupa te atrofizuar. Avull me perberje te larte magnezi dhe potasiumi, zingu gjithashtu.

Zionistet e forumit jan vellezerit dhe patrioter shqiptar tuaj, deri sa nuk preken interesat e cifutve ne shqiperi.
Kur del kundra intersave cifutve ne shqiperi, jan gati te egzekutojn kedo po ju dha mundesia, per interesat cifute ne shqiperi.
Hiquni qafe se vetem lendime dhe shkaterime do te keni prej tyre. Tashme ata jan perbetuar, ashtu si dhe rama, o shqiperia izrael, ose si gaza...

KUSHNER NUK ËSHTË INVESTITOR NË ZVËRNEC/ AFFINITY PARTNERS DISTANCOHET ZYRTARISHT NGA PROJEKTI
Pas projektit të Zvërnecit nuk qëndron kompania e Jared Kushnerit. Zyra për marrëdhënien me publikun sqaron për mediat ndërkombëtare se Fondi investues Affinity Partners nuk është as investitor dhe as zhvillues I projektit dhe se çdo person I lidhur me Kushnerin mund të marrë pjesë në investim në cilësinë personale dhe jo si përfaqësues i fondit.

Habit shkrimtari i kthyer në analist...​

Irani po nxit luftën mes brezave në Shqipëri.​

Kjo është një gjë shumë e sofistikuar dhe e menduar shumë mirë.
Irani nuk është i vetmi që bën luftë hibride, e ka edhe Rusia, por ata sulmojnë Perëndimin, u shpreh...ANAListi.

I funit FAZIT per DANAS.

kte QELBSIN,
veshDERRIN Buzhala,
buzLEPIMIN milaim gjekan,
ene ate...baton qe fto Fevzua,UNE do tju thosha...IKNI ne PICKU MATERINU apo ka keni ardh.

ENDE.

Po ca karshkrimtari o ky,

Sdi kush arin e lexxon ket,..:D

Q.r. Syri tv po jep protestën ... hapu dhe ...
Për një javë bënin sikur se kishin mëndjen bashkë me Blend tullacin.. Tani u kputën n"myth

Back