• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Kemi një president Joe biden është trap po iku kysh do vijë ndonjë trap tjetër 😂
Kjo është llogjika jote.
Pliz save redneck shqiptaro-amerikan people 😂😂
Boll ja bere per per per, po shko tek greva. 1 ore e gjys larg e ke. Edhe sikur tani te nisesh, e kap greven.
Fakte dhe jo llafe.
"Talking is cheap' thon ketej

I bën gojore Ramës ky kosovari shemtir. Qr. Dhe kta mungonin në Shqipëri.
Mbaruan N'kollët Lesët e Shqipërisë, sepse askujt nuk u'a ngrinin humorin Sokol Ballët e ekraneve
Kështu që filluam ti kërkojmë 'inteligjentët' në Kosovë
Kishim nhë Baton Millosheviç, shkojmë e huazojmë edhe një Mike Taison Rexha

Last edited:
Boll ja bere per per per, po shko tek greva. 1 ore e gjys larg e ke. Edhe sikur tani te nisesh, e kap greven.
Fakte dhe jo llafe.
"Talking is cheap' thon ketej
Haxhi kur kam ik unë nga Shqipëria ty të merrte baba për dore ndaj shutap

Dyhen hajdute te rinj thuaj.
Jo, jo! te largohen ato pak hajdute kriminele qe kan sabotuar zhvillimin e vendit dhe te zevendesohen me njerez qe mendojne per ate vend. Pse te gjith shqiptaret hajdut po i ben? d.m.th ti je e mendimit se te gjith jan hajdut the meqe qeka keshtu le te rrin keta hajdut qe jan aty?

Jo, jo! te largohen ato pak hajdute kriminele qe kan sabotuar zhvillimin e vendit dhe te zevendesohen me njerez qe mendojne per ate vend. Pse te gjith shqiptaret hajdut po i ben? d.m.th ti je e mendimit se te gjith jan hajdut the meqe qeka keshtu le te rrin keta hajdut qe jan aty?
Si qenka kjo pune kshu, ec e protesto te hedhesh qeverine pa e ditur kush do vij?? 🙄 ( po shq korruptohen shume shpejt, nuk eshte dicka e padegjume, papare)

Si qenka kjo pune kshu, ec e protesto te hedhesh qeverine pa e ditur kush do vij?? 🙄 ( po shq korruptohen shume shpejt, nuk eshte dicka e padegjume, papare)
behen qeveri teknike, te perkoheshme, derisa te behen zgjedhje te reja.

Ti thu t'i lejme akoma te mbushin aspiratoret e kuzhines me eur e dollar neper qindra apartmentet e vilat e tyre luksoze? Po jo mi Bad se nuk funksionon shteti kshu, se me ket llogjiken tate i bie qe sherbetoren ke shpia qe te vjedh nuk mund ta hedhesh ne rruge sepse ske gjetur akoma tjetren? Lol

Qeveria ka detyrime ndaj popullit sepse eshte votuar te sherbeje dhe jo te vjedhë dhe ta trajtoje vendin si plackë personale, edhe opozita eshte votuar te beje opozite per t'perfaqesu ato qe nuk kane besuar te qeveria dhe jo te beje pazare me pushtetin. Kshu qe f*ck them, kushdo qe t'vij do matet me pune, nese do ndjekin hapat e ktyre do rrezohen dhe ata, duhet t'na behet kulture t'i denojme keq-qeverisjet, boll më, nuk mund t'na perzejne kto plehra nga Shqiperia sepse nuk kane te ngopur nga makuteria, ka ardh koha t'i perzejme ne ata.

Sa endrra ke pare deri sot uhhhhuuu
Ce do qe une si mbaj mend aq shume sa shkruan ti qe ti kujtoje kur nuk te dalin ashtu si thua.
Ti ke dhe nje te mire se e shkruan me aq siguri sikur je Kancelari i Gjermanise. 🤣
Me bast që zeqineja do votojë të rrëzohet Edi Rama me impeachment 😬

Back