Mano
V.I.P
- Anëtar
- Aug 8, 2011
- Postime
- 16,288
- Pikët
- 113
Me neveriti kur e pash. Nje nentone arrogant te shemtuar, tipik e tyre.Mirmroma...
Kush do i boj PYTJE ksaj====
SHEMTIRES?
FAZITI...kur permen NONAT=SHQIPTARE kjo BAXHELLA.
Notn e mir.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me neveriti kur e pash. Nje nentone arrogant te shemtuar, tipik e tyre.Mirmroma...
Kush do i boj PYTJE ksaj====
SHEMTIRES?
FAZITI...kur permen NONAT=SHQIPTARE kjo BAXHELLA.
Notn e mir.
E quajnë veten popull i zgjedhur i Zotit këta plehrat, prandaj e kanë këtë arrogancë.Me neveriti kur e pash. Nje nentone arrogant te shemtuar, tipik e tyre.
Ta mari mo ky Shehu mua me eshte dukur me i mire nga te gjithe, dhe pikerisht ketij ja kan friken, zionistet e forumitPo, pikerisht Agron Shehi eshte kandidati ideal per te drejtuar ate vend. Sipermarres i sukseshem ne Itali. Erdhi ne Shqipri per te hyr si pyk, me kuptim te mir te fjales, mes hajduteve dhe krimineleve qe e kan marr peng ate vend per 35 vjet.
Kanë filluar po na sabotojnë fejsbukun na bllokojnë postime,nuk na lënë me bo like..ka fillu çensura egër fare po ju vjen ngordhja.
Ky Shehu do kish bere te njejten gje me Sazanin , do ja jepte zionisteve lolTa mari mo ky Shehu mua me eshte dukur me i mire nga te gjithe, dhe pikerisht ketij ja kan friken, zionistet e forumit
Ashtu? nuk ma mere mendja, ndofta do ta kishte hedhur ne parlament, dhe shqiptaret vendosin, kjo eshte e arsyeshme.Ky Shehu do kish bere te njejten gje me Sazanin , do ja jepte zionisteve lol

e shet qe cke me te shtepine tende pa pyetur njeri, por ti vete ke qelluar frikacak e te duhet te pyesesh gruan tende labe.Ashtu? nuk ma mere mendja, ndofta do ta kishte hedhur ne parlament, dhe shqiptaret vendosin, kjo eshte e arsyeshme.
Kurse ju, aman, jepua, vetem cifuter te jen. Pa asnje trasparence. Dhe shtepin tende nuk e shet dote, ashtu si shet rama shqiperin, pa pjyetur njeri. .
Kam pershtypjen se kete punen e perkrahjes ne e keqkuptojme.Atje duhet ven nje me bindje te djathta te verteta. Duhen shkullur me rrenje ps dhe pd. Vetem atehere ka te ardhme per ate vend. Nuk ka zgjedhje tjeter. Me sa duket Amerika paska interes te mos ndryshoje gje sepse ja hoqen Berishes 'non grata'. Kjo nuk eshte rastesi. Pra per mua tregon se nuk kemi perkrahje nga Amerika. Ky eshte nje problem jo i vogel.
Koncerti i Ylli Limanit na paska tërhequr një pjesë të protestuesve me siguri.Kanë filluar po na sabotojnë fejsbukun na bllokojnë postime,nuk na lënë me bo like..ka fillu çensura egër fare po ju vjen ngordhja.
Keshtu me thone vetem ata qe nuk me njofin, ata qe me njofin do kishin qeshur me fjalet e tua. Un gruan e kam detyruar ta pjyes.e shet qe cke me te shtepine tende pa pyetur njeri, por ti vete ke qelluar frikacak e te duhet te pyesesh gruan tende labe.![]()
Na kan demtuar kur nuk ja kemi kerkuar te na demtojme. 35 vitet e fundit i kemi fal Amerikes. Kete e di me siguri matematike. Une i dua te dyja vendet. Ne Shqiperi kam lindur, aty kam rrenje ndershekullore, paraardhesit e mi kan qene pjese e historise shqiptare. Amerika me ofroje ate qe vendlindja ua mohoje prinderve te mi, demokracine. Do ja di per nder sa te jem gjall. Por e verteta duhet thene. Amerika i pati te gjitha mundesite per te ndihmuar me demokratizimin e vendit, dhe beri te kunderten. Kjo duhet thene me ze sepse eshte e vertete. Ambasada Amerikane punesoj nje pjese te madhe te ish-sigurimsave ne ambasaden e saj. Disa te tjere i pranoje ne Amerike me statusin e azilit, ne mos gaboje. dKam pershtypjen se kete punen e perkrahjes ne e keqkuptojme.
Ata na perkrahin kur e kerkojme ne. Doni asistence, ok jua japim. Doni ndihme ketu-atje, ok e japim. Kaq eshte perkrahja.
Ne e shpresojme perkrahejen sikur Amerika (ose edhe Europa) do nderhyje fuqishem duke na diktuar kushte, duke mos njohur zgjedhje te vjedhura e me radhe. Kete nuk e bejne. Jemi vend shume i parendesishem per ata.
Shqiptaret duhet te kthejne syte nga vetja. Perkrahja qe shpresojne shqiptaret qe ata te na marin hopa e te na i bejne punet, nuk do ta kemi asnjehere. Kur them shqiptaret kam nder mend intelektualet, po nuk e shoh kete gje. Neper emisione shoh te meren me cdo psheretime apo teshtime te ambasadoreve.
E di e di, une jam personazhi negativ, ti je qelibari i paster pa asnje mekat.Nuk jemi te gjithe si ty qe ke marr persiper te mbrosh hajdutet
Thonë që punonjësit e administratës të antimitingut i janë bashkuar protestës. Është e vërtetë?I sollën patronazhistët të kalojnë mes për mes protestës
I sollën për provokim, trotuarit nga ana e piramidës.Thonë që punonjësit e administratës të antimitingut i janë bashkuar protestës. Është e vërtetë?
Jemenas mjekerrcjap, nuk i thone harixhi por arrixhi.Harixhiu nga trikalla filo greku me dipllom zionisti Akrep, verteton me fjalet e tij qe eshte tipik harixhi trikallaje.
U nis nga trikalla ne drejtim te levanit te fierit per te takuar fisin e tij. Krenar per koken palar dhe flokun plot mora, kerkoj te lahej ne vjose, por nuk e lejuan sepse trubullohej gjithe lumi.
U nis drejt Tiranes ashtu i lyrosur por krenar. Ne tiran takon fisin tjeter te harixhinjve, por kete rradhe nuk pati problem te lahej, sepse ata e drejtuan tek lumi i ujrave te zeza lana.
Mbasi u la ne lane mire e mire, doli ashtu si i ka hije nje harigju, dhe ju thoshte tiransve, ik o lahu, ik laj koken dhe ik laj mjekren...
..
Atje duhet ven nje me bindje te djathta te verteta. Duhen shkullur me rrenje ps dhe pd. Vetem atehere ka te ardhme per ate vend. Nuk ka zgjedhje tjeter. Me sa duket Amerika paska interes te mos ndryshoje gje sepse ja hoqen Berishes 'non grata'. Kjo nuk eshte rastesi. Pra per mua tregon se nuk kemi perkrahje nga Amerika. Ky eshte nje problem jo i vogel.