Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Nga krahu jot Ditmir Bushati. me aq sa kam pare. U nda me Ramen per arsye parimore.
Nga krahu tjeter Tomorr Alizoti.
Agron Shehaj.

3 shpejt e shpejt, po ka sa te duash.
Me keta tre shqiperia do shpetoj.
Pse nuk rendite dhe @cool_shqype n te beheshin kater dhe ta kishim hequr perjete mendjen nga kjo mesele.
Ta keshem zgjidhur nje here e pergjithmon kete nyje gordiane.

Me keta tre shqiperia do shpetoj.
Pse nuk rendite dhe @cool_shqype n te beheshin kater dhe ta kishim hequr perjete mendjen nga kjo mesete.
Ta keshem zgjidhur nje here e pergjithmon kete nyje gordiane.
Nuk pranoj un te kandidoj me 3 cupa te korruptuara o lla, te lutem ?
Ta thoshte kete ndonje qe nuk me njeh i falet por ti qe medemek me njeh....ty ta fal edhe shkoj eshe n'kish t'Lacit me gjet noi lek.

Nuk eshte qelozi, eshte akordi i dhimbjes qe keni degjuar.
Nje melodi qe kurre nuk ka pushuar, qe kur ti mberite ne amerikt.
Na iku djali me i mire ne amerik.
Sa bukur e ke thene ...
U degjua si nje arie e kenduar akapello nga miliona dallge qe perplasur mbi mallengjimet e shkembinjeve...te cilat lagen me lot sterkalash guralecat e ngasherimit.....malli i shpirtit tim, guraleca qe vetem nimfat numerojne. Deshperimi im, kripa e gjoleve ne te gjithe globin mbare.

Sa bukur e ke thene ...
U degjua si nje arie e kenduar akapello nga miliona dallge qe perplasur mbi mallengjimet e shkembinjeve...te cilat lagen me lot sterkalash guralecat e ngasherimit.....malli i shpirtit tim, guraleca qe vetem nimfat numerojne. Deshperimi im, kripa e gjoleve ne te gjithe globin mbare.
Jo po ta dish!

Sulo ishte me i bardhe sesa une o Kepo....
Ky Agroni ka ndenjur ne Bolzano (Sud Tirol- Alto Adige) para disa vitesh . Une nuk e mbaj mend fare kte personazh sepse ndoshta ishte edhe i vogel, por para 30 vjetesh kur une jetoja atyre aneve dhe para se "te hidhesha matane kufirit me Austrine" kam njohur Sulon.
E thashe: Vetem para nja 2-3 muajsh e kam marre vesh qe ish i njohuri im SULO 30 e kusur vjet me pare , na paskish qene vllai i Agron Shehaj.
Fatkeqsisht une asokohe nuk ja dija fare mbiemrin Sulos , pra qe te beja lidhjen ne baze te mbiemrit me Agronin.
Per nje gje jam i sigurte: Nje shoku im qe i njeh qe te dy, me tha ne Uazzap qe ka vdek babai Sulos para nja 3 muajsh pra edhe babai i Agron Shehaj.
Une kam njohur edhe Sulon edhe te jatin e tij (pra automatikisht babain e Agron Shehaj) dhe thjesht po them qe Sulo me Agronin jane totalisht te ndryshem nga njeri tjetri. Ky eshte thjesht muhabet koti dhe per kuriozitet- pra per te treguar sa e vogel eshte bota.
Ajo qe eshte vertet kurioze , eshte qe kur une kam komentuar gjermanisht poshte postimeve te tij ne rrjetet sociale, kane qene te vetmet komente qe kane marre "like" nga Agroni / sepse zakonisht ai apo staffi i tij nuk japin "like" apo u pergjigjen komenteve ne statuset e tyre ne Social Media.
Kjo me beri te dyshoj qe vertet behet fjale per Agron Shehaj , vellane e Sulos qe studionte gjermanisht, edhe pse vete Sulo kishte mbetur akoma tek ...
te qifja udhet.... 🙈
Babe vlonjati edhe te mbaroje 7 akademi nuk heq dore nga "te qifja udhet e tua" gjate dhe shkurt "a.t.c."
Tani e sigurt qe po flasim per te njejtin person neve?
Une po flas per Sulon ndertuesin e hershem ne Vlore, ai qe i sekuestruan ate binane prej betoni ne qender.

Nga krahu jot Ditmir Bushati. me aq sa kam pare. U nda me Ramen per arsye parimore.
Nga krahu tjeter Tomorr Alizoti.
Agron Shehaj.

3 shpejt e shpejt, po ka sa te duash.
Nga krahu i majtë dhe me reputacion të mirë
Irena Beqiraj
Nga i djathti Tomor Alizoti & Ilir Alimehmeti
Agron Shehaj ka konflikt të pastër me pushtetin.
Lëre, që kush na pyet ne
Me propozim nga poshtë, e miratim nga lart
PARDHIA vendos

Cpaska heq ajo moma e tyre
Nëse ishe në protestë sonte vure re ndonjë ndryshim!?

Back