• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Më duket se gjysma paskan dalë për gallatë
Ne bëjmë atë që kemi mundësi, nëse edhe të tjerët do bënin atë që po bëjmë ne do ishte krejt më ndryshe.
Nëse sindikatat do lëviznin, opozita do ishte më bllokuese nëpër rrugët e Shqipërisë e jo pas pushtet-tepsisë, etj, etj, etj
Shumica që janë aty, nuk kanë kohë të tepërt për të humbur, por dalin për të kërkuar llogari një kokë - trangulli
Mund të mos arrijmë asgjë, por ne po mundohemi
Më e ndershme është të jesh kontraditë me të pushtetshmin & padrejtësinë, se sa të iu rrahësh krahët e të iu aprovosh egon e sëmurë

Pa praktike vec proteste do i humbase sensi me kalimin e diteve
Nuk ikën ai nga pushteti me protesta duke u dhënë lule policëve. Ta harrojnë këta protestuesit. Ka vetëm një rrugë. Ai rrëzohet me dhune. Me vota është e pamundur gjithashtu. Ai i vjedh zgjedhjet masivisht.
Haleja i surrelit nuk ka asnjë ndryshim nga diktatori Bjellorus Lukashenko.

Nje video e shkurter sqaruese ne lidhje me Zvernecin.
Aty do u ndertokan vila etj dhe me parate nga shitjet do nderhohet disa hotele.
Invenstime te huaja do kete 0 dhe Rama na mbaka te fshehte lejen e zhvillimit.
Rendesi ka qe partia e Miladinit festori 35 vjetorin e ndryshimit te lekures sot.

Jared Kushner eshte projektuesi i zaptimit cdo toke per izraelin, dhe i asnje projekti tjeter.
Familja Kushner nuk eshte kaq e pasur sa thuhet, dhe as qe behet fjal qe kjo familje te perballoj nje investim te tille. Eshte bere vetem propagand.
Kjo video tregon qarte, qe ato projekte falco, jan vetem genjeshter, sa te hedhin shqiprin ne dore zionistet.
Kjo kuptohet dhe me antaret zionist te forumit, qe pranojne cdo gje sy mbyllur per izraelin, por tashme te prezantuar me emrin ivanka.
Ketu zionistet hiqen si patrioter, vetem nje pjyetje ti besh vetes, a ka patriot qe do shqiperin, te jet pro nje projekti pa trasparence, dhe dita dites me kontradiktore. Kaq pjyet o shqiptare, dhe do ta kesh pergjigjen..
Mos u mashtoni nga fjalet e bukura shoqerore zioniste, qe jane ketu vetem per kete pune, tju mashtrojne...

Ne bëjmë atë që kemi mundësi, nëse edhe të tjerët do bënin atë që po bëjmë ne do ishte krejt më ndryshe.
Nëse sindikatat do lëviznin, opozita do ishte më bllokuese nëpër rrugët e Shqipërisë e jo pas pushtet-tepsisë, etj, etj, etj
Shumica që janë aty, nuk kanë kohë të tepërt për të humbur, por dalin për të kërkuar llogari një kokë - trangulli
Mund të mos arrijmë asgjë, por ne po mundohemi
Më e ndershme është të jesh kontraditë me të pushtetshmin & padrejtësinë, se sa të iu rrahësh krahët e të iu aprovosh egon e sëmurë
Nuk e di çfarë të them isha shumë optimist sepse nuk pashë politikan në krye

Shqipëria ka vetëm një rrugë të shpëtojë nga diktatorët. Dhe është mjaft e thjeshte. Duhet të kufizojë mandatet e kryeministrit në 2 me kushtetute, pra maksimumi 8 vjet.
Po ju bëj pak histori. Pasi u përmbys diktatura komuniste, figura më e fuqishme e ekzekutivit ishte presidenti. Mandatet u kufizuan në 2.
Kushtetuta shqiptare edhe sot i kufizon mandatet e presidentit në 2 mandate. Po cila është hilja?
Pasi nuk mund të zgjidhej për herë të tretë Sali Berisha president, bashkë me ate halenë tjetër Fatos Nano, ja hoqi gjithë kompetencat presidentit dhe ja dha kryeministrit. Prandaj ne kemi sot një diktator kryeministër si haleja i surrelit.
Barom Begaj ai copa e idiotit nuk mund të ketë më shumë se dy mandate, por haleja i surrelit mund të rrijë dhe 40 vjet të tjera kryeministër. Në fakt duhej të ishte e kundërta me sistemin shqiptar aktual. Beromi le te rrije dhe gjith jeten president, nuk i rruhet askujt, ka kompetenca vetëm të japë dekorata.
Sali Berisha bëri një gabim të pafalshem kur dorëzoi pushtetin në 2013. Pak para se të ikte nga pushteti duhej të kishte ndryshuar kushtetutën, të kufizonte mandatet e kryeministrit në dy.
Ca t'ju them me unë. Mbajeni pederastin e surrelit dhe 40 vjet të tjera në pushtet, t'ju shtype dhe t'ja u pije gjakun.

Last edited:
Lamasht e PS s qe ju eshte trashe qafa dhe barku nga lekt e korrupsionit 😏

Zemra mal per reagimin e protestuesve ❤️‍🔥

Nje bravo e madhe shkon prz...dhe kshu duhet te fillojme dhe ti perzeme dhe politiqenet, duke i gjemu na mbrapa dhe duke i gjujt me gure...
Po tani do kercasi se nuk merka vesh ndryshe ky laparaku surrelit

Po tani do kercasi se nuk merka vesh ndryshe ky laparaku surrelit
Nuk merr vesh me lule ai o Mand. T'a harrosh ti dhe ata 100 mijë veta që janë çdo nate.
Nuk e kuptoj si nuk shfrytëzohet gjithë ajo fuqi e madhe me ata çuna të rinj!
Po nuk u tërhoq zvarrë nuk ikën kerma i surrelit.

Nuk e di çfarë të them isha shumë optimist sepse nuk pashë politikan në krye
Edhe une ate mendova
E di ate shprehjen @malick ? Pritja bishtin gjarprit e prap do te helmoje, priti koken atehere do ngordhe
Mesa duket Edi e la Shqiperine pa koke, se ne spo presim gje koka gjarperinjsh, ne qenkemi bishti

Nuk merr vesh me lule ai o Mand. T'a harrosh ti dhe ata 100 mijë veta që janë çdo nate.
Shife Pirron mër plak
Screenshot_20260613-011750.png

Edhe une ate mendova
E di ate shprehjen @malick ? Pritja bishtin gjarprit e prap do te helmoje, priti koken atehere do ngordhe
Mesa duket Edi e la Shqiperine pa koke, se ne spo presim gje koka gjarperinjsh, ne qenkemi bishti
Ky plehra na detyron të rrimë rrugëve të botës. E ka bërë Shqipërinë vend të pajetueshëm.

Se nuk jane te gjithe ata aty ne proteste hallexhinj dhe ne pike te hallit prandaj. Se te jesh pa buke, pa uje pa drita neper barake, sic jane ca gjynahqare neper videot e instagramit, i ve flaken kryeministrise edhe pa udheheqes fare. Une jam kujder dhunes, por diktatoret ashtu bien.

Se nuk jane te gjithe ata aty ne proteste hallexhinj dhe ne pike te hallit prandaj. Se te jesh pa buke, pa uje pa drita neper barake, sic jane ca gjynahqare neper videot e instagramit, i ve flaken kryeministrise edhe pa udheheqes fare. Une jam kujder dhunes, por diktatoret ashtu bien.
Ashtu them dhe une

Tani fole si revolucionare proletare edhe pse je pak borgjeze!

Back