Ashtu pra, e mbron se te vjen natyrshemBlogeret qe bredhin boten dhe ato fashionistet qe bejne jeten me mire se ne ketu. E mire jua beri lol
Dhe etiken e sheh kur duhet
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ashtu pra, e mbron se te vjen natyrshemBlogeret qe bredhin boten dhe ato fashionistet qe bejne jeten me mire se ne ketu. E mire jua beri lol
Yea se nuk u cuan se ishin keq, por se u ‘kujtuan’ per Sazanin e Zvernecin qe rrezik se kishin idene ku bie. Shumica per clicks u solidarizun. They all fake.Ashtu pra, e mbron se te vjen natyrshem
Dhe etiken e sheh kur duhet

Kjo eshte foto per reklamë o edlin se u dukerka bukurKy ishte një nga investimet më strategjike në Shqipëri, plr shkak të tij u ndërtua tuneli i Llogarasë , u keqtrajtua Tragjasi dhe ju mor uji lumit të Vlorës që mban gjallë Labërinë..
Shihni si e kanë transformuar një perlë të natyrës, një gji që ishte si prehëri i Perëndisë ...
Ky është vizioni i tyre për zhvillim ... fiks si kibucët e çufove
View attachment 356126

Kjo eshte foto per reklamë o edlin se u dukerka bukur
Po te shikosh cfare behet te sektori 3 te ikën truri. E kane bastarduar fare. Dhe flitet qe do shkoje deri ne dhermi kështu.
View attachment 356135