• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Shkruan ndonjehere tamam ti ...😜
Po tani. Dihet prej kohësh që flas cik si troç unë.
Përshëmbull ato imitimet që i bënte atyre blogereve, gjuha e trupit të Ramës është fiks prej pederasti. Dikush tjetër politically correct mund t'a quante sjellje jo etike e Ramës :p 😂

Un kam faj se e lëvizte bythen si pederast ai? 😬

• Haha
Reactions: 3d1
Pse shoh njerez qe thone qe gjate protestes njerezit nuk hyjne ne Instagram, apo e thone kot?

Sali Berisha bëri një gabim të pafalshem kur dorëzoi pushtetin në 2013. Pak para se të ikte nga pushteti duhej të kishte ndryshuar kushtetutën, të kufizonte mandatet e kryeministrit në dy.
Ti flet si pasneser.
Me ca vota do vendoste Sali Berisha duhen 94 vota te ndryshosh Kushtetuten e Republikes.
Sali Berisha 71 vota kishte me gjithe 3 votat e Ilir Metes.

Pse shoh njerez qe thone qe gjate protestes njerezit nuk hyjne ne Instagram, apo e thone kot?
Interneti thuajse bllokohet për shkak të ngarkesës mendoj përballë kryeministrisë dhe në bulevard, por nuk do të çuditesha të kenë vendosur edhe bllokues valësh.
Vodafonë njihet për shpejtësi, por aty gjithmonë e kam parur të vështirë të kem lidhje interneti.

Asnje kanal televiziv nuk po e jep protesten!
Mbas 2 orësh fillon protesta, do jetë goxha madhështore, e sigurtë
Por siç po lexoj e dëgjoj mund të radikalizohet në ditët në vijim, në mbyllje të autostradës, ndoshta ndoshta më gjerë
Sot kanë ardhur me mijëra shqiptarë të emigruar, që si duket nesër do bllokojnë autostradën me makinat e tyre, apo të marra me qera.

Lakun po ia shtrëngojnë

Mbas 2 orësh fillon protesta, do jetë goxha madhështore, e sigurtë
Por siç po lexoj e dëgjoj mund të radikalizohet në ditët në vijim, në mbyllje të autostradës, ndoshta ndoshta më gjerë
Sot kanë ardhur me mijëra shqiptarë të emigruar, që si duket nesër do bllokojnë autostradën me makinat e tyre, apo të marra me qera.

Lakun po ia shtrëngojnë
Do bllokojne Aeroportin degjova.

• Like
Reactions: par
Back