Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Takova shqiptarë të trojeve nga Dibra e madhe, Gjakova, etj, etj
Të rinjë që e duan Shqipërinë me shpirt edhe zemër, bëjnë qindra km për të ngritur zërin kundër abuzimeve dhe abuzuesve
Këta janë atdhetare, patriot dhe njerëz të lirë

Last edited:
Zioniset antishqiptar jane terbuar qe ky plan nuk ju eci.
Kush eshte eshte pro ketij projekti ne sazan dhe zvernec, eshte antishqiptar , prandaj i konsideroni armiq te shqiperis..
Hipokritet jane me te keqinj se armiku i hapur, sepse armikun e hapur ti e di kush eshte, por zionistet hipokriter, ju thone jemi shoket dhe vellezrit tuaj, dhe ju fusin thiken nga mbrapa.

Zionstet nje dite duan shqiperin ta kthejne toke izraelite, ose do tju vrasin si ne gaza, kjo eshte e sigurt

@Xha Tani
Egzistenca e shqiptareve eshte e pa negociushme. Kush rezikon pavarsisht motivit, vritet.
Ti mund te jesh gomar, por po rezikove mund te futesh ne list.
Kujdes!

@Xha Tani
Egzistenca e shqiptareve eshte e pa negociushme. Kush rezikon pavarsisht motivit, vritet.
Ti mund te jesh gomar, por po rezikove mund te futesh ne list.
Kujdes!
me mire i vrare cope e cike , sesa te mohoj Atdheun sikur me meson ti. nje dite do trokasesh ne porte , por sdo ta hap kurrkush..🦊

Kur do ti nxjerresh kasetat ti degjoj @Xha Tani te edukohet me parashikimet e tua, qe jane baraz vetem me Nostradamusin 🦊🐺
une e di qe vdes dhe keshillat e tij i hedh ne koshin e mbeturinave..une degjoj Ajken e Kombit , ata qe kane Titullin Bace sikur ishte Barjam Curri..

por ti shok degjoje me vemendje, merr dhe shokun e bankes , @Pjer Thomas , dhe qendisini ne mur pacavuret e @Petrit Kola..🦊😇

une e di qe vdes dhe keshillat e tij i hedh ne koshin e mbeturinave..une degjoj Ajken e Kombit , ata qe kane Titullin Bace sikur ishte Barjam Curri..

por ti shok degjoje me vemendje, merr dhe shokun e bankes , @Pjer Thomas , dhe qendisini ne mur pacavuret e @Petrit Kola..🦊😇

Shume gabim shoku @Xha Tani se kasetat e tij kane parashikuar 50 vitet e ardhshme e librat e @Pjer Thomas 100 vitet e ardhshme! Ty cte mungon qe mos te edukohesh me keta vigan forumor?? 🦊🐺

me mungon zelli te marr tagrin budall qe tani , pale mbas 10 - 20 vjeteve do me duhet te laj gabimet qe bera kur degjova 2 Onxho Ponxhot , @Pjer Thomas dhe @Petrit Kola ..🦊😇🙄

Jazek te qofte. Shoku @Pjer Thomas eshte si ushtari i mire shvejk po Petraqi pastaj si baba vanga me pistolet ne brez (tamam te hash plumb qorr nga ai). 🐺🦊

Jazek te qofte. Shoku @Pjer Thomas eshte si ushtari i mire shvejk po Petraqi pastaj si baba vanga me pistolet ne brez (tamam te hash plumb qorr nga ai). 🐺🦊
turp te kini shoku Vani qe i krihni bishtin 2 mikro borgjezeve te tille , qe kane tradhtuar Idealet e vyera Shqiptare..🦊

nje dite do jepni.llogari per kto mynxyra te paprecedent qe beni ashiqare fare..🦊😇🙄

turp te kini shoku Vani qe i krihni bishtin 2 mikro borgjezeve te tille , qe kane tradhtuar Idealet e vyera Shqiptare..🦊

nje dite do jepni.llogari per kto mynxyra te paprecedent qe beni ashiqare fare..🦊😇🙄

Po cpo derdellisni o shoku @Xha Tani
Une thjesht po te them te degjosh fantazmen binjake te Putinit e keshilltarin e BE ne Antept. 🦊🐺

Back