Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Spiropali po i bashkohet protestës...

Zot na ruaj nga sorrat
Gabim.
Protestuesit nëse janë të zgjuar duhet të përdorin ekzakt divide et impera që përdorin historikisht diktatorët. Duhen luftuar me të njëjtën strategji.
Elementet anti Rama në ps duhen joshur.
Qëllimi justifikon mjetin.
Cili është qëllimi? Shporrja e legenit të surrelit.
Duhet përçarë PS me çdo mjet.

I love you Mamica Spiropali :love:

Qia rëbt Skënderbeut tat sharlatan të surrelit.

Gabim.
Protestuesit nëse janë të zgjuar duhet të përdorin ekzakt divide et impera që përdorin historikisht diktatorët. Duhen luftuar me të njëjtën strategji.
Elementet anti Rama në ps duhen joshur.
Qëllimi justifikon mjetin.
Cili është qëllimi? Shporrja e legenit të surrelit.
Duhet përçarë PS me çdo mjet.

I love you Mamica Spiropali :love:
Nese behet kjo, u hiqet cdo shprese shqiptareve per nje mendesi te re.

Njerezit nuk kane vetem nevoje per te ndryshuar sistemin, kane nevoje per nje nisje te re, kane nevoje te lene pas 35 vjet ku jane perdorur si mish per top per ndyresite e ketyre.

Protesta tani ka nevoje per emra te rinj, te paperlyer. Jo per ate qe deri dje i puthte kembet te gjatit.

Ndërkohë që qytetarët kanë mbushur prej 15 ditësh sheshin para Kryeministrisë duke kërkuar largimin e Ramës dhe qeverisë së tij, një lëvizje e papritur ka ardhur nga brenda grupit të PS.

Marjana Koçeku e njohur edhe si “Neo Malësorja”, ka njoftuar se nga sot do të jetë deputete e pavarur.

“Prej sot jam deputete e pamvarun. Idealet e vlerat e mia janë ato që i kam pasë e i kam shprehë qysh para se me u asociu me nji parti. Ato m’i diftojne kufijtë”, shkruan ajo në rrjetet sociale.

Ndërkohë që qytetarët kanë mbushur prej 15 ditësh sheshin para Kryeministrisë duke kërkuar largimin e Ramës dhe qeverisë së tij, një lëvizje e papritur ka ardhur nga brenda grupit të PS.

Marjana Koçeku e njohur edhe si “Neo Malësorja”, ka njoftuar se nga sot do të jetë deputete e pavarur.

“Prej sot jam deputete e pamvarun. Idealet e vlerat e mia janë ato që i kam pasë e i kam shprehë qysh para se me u asociu me nji parti. Ato m’i diftojne kufijtë”, shkruan ajo në rrjetet sociale.
Tani do duken skuthat lol e pamvanun. 🙄 Sure ,

E kuptuan me vonesë shqiptarët që po shitet vendi, po më mirë vonë se kurrë.
Tani u ngritën në protesta, por nuk parashikoj dot çfarë do të arrihet.
Ja ta zëmë se arrihet qëllimi dhe Rama jep dorëheqjen, e vihet një qeveri tjetër. A mund të anullohen kontratat me tokat e shitura? Çfarë thuhet?

Me bere te qesh me kete... lol

"cfare eshte" dhe "cfare dua" jane dy koncepte te ndryshme qe ndoshta ti nuk i dallon dot.
Tifozet flasin keshtu si ti. Deshirat dhe fantazite e tyre jane realitet.. bye
Je jashzakonisht shume i zgjuar, I duhet njerut nja 3 a 4 phd, te dalloj dhe zbuloj zgjuarsin dhe konceptet e tua.
Keshtu si ty flasin gjith ramistat e deklaruar te forumit. Skemi cfar te dallojme ne, ti e ke dalluar vet vetveten

Je jashzakonisht shume i zgjuar, I duhet njerut nja 3 a 4 phd, te dalloj dhe zbuloj zgjuarsin dhe konceptet e tua.
Keshtu si ty flasin gjith ramistat e deklaruar te forumit. Skemi cfar te dallojme ne, ti e ke dalluar vet vetveten
Kot po i bie ne qafe, nuk eshte Ramist, ta them une ✌️

Njerezit nuk kane vetem nevoje per te ndryshuar sistemin, kane nevoje per nje nisje te re, kane nevoje te lene pas 35 vjet ku jane perdorur si mish per top per ndyresite e ketyre.

Protesta tani ka nevoje per emra te rinj, te paperlyer. Jo per ate qe deri dje i puthte kembet te gjatit.
Moj po te iki antishqiptari rama, te tjerat zgidhen, kjo eshte greve per mbijetesen e kombit. Boll me zgjuarsira ne favor te rames..

Elisen e kanë thirrur disa herë në Bundestagun gjerman dhe tani që është thjesht deputete.
Çfarë lexoj unë?
Historia përsëritet. Shqipëria në BE. I njëjti skenar para se të futej Kroacia në BE. Kryeministri kroat u plas në burg me një akuzë koti, se nuk kishin kohë të çanin dërrasa duke gjetur prova me korrupsionin e tij masiv. Duke e plasur në burg, gjithashtu u godit korrupsioni në Kroaci si efekt kolateral.
Strategjia gjermane është e bukur, duhet përçarë PS. Elisa mund të ketë goxha ndjekës aty në PS.
Ndoshta mund të jetë projektuar dhe si pasuese e legenit të surrelit.
Unë jam një ndër personat që më vinte neveri kur kjo e cilësonte Skënderbe kte pederastin e surrelit. E megjithatë Eliza duhet tani.
Një gjë është e sigurt. Skënderbeu i surrelit është kurbani. Pa u rrëzuar ky, nuk ka BE.
It's fuckin funny 🤣 se ka shkruar dhe një libër Kurban ky. Pasi ja u ka futur gjithë të vetëve( Erjon Veliajt, Arben Ahmetajt etc). Vetë është kurbani i fundit.

Moj po te iki antishqiptari rama, te tjerat zgidhen, kjo eshte greve per mbijetesen e kombit. Boll me zgjuarsira ne favor te rames..
Here tjeter, mos guxo te me citosh dhe te keqperdoresh ate qe shkruaj.

U bene keta te zgjuarit qe iken e s'kthyen koken pas te na bejne moral se kush eshte Rama.

Elisen e kanë thirrur disa herë në Bundestagun gjerman dhe tani që është thjesht deputete.
Çfarë lexoj unë?
Historia përsëritet. Shqipëria në BE. I njëjti skenar para se të futej Kroacia në BE. Kryeministri kroat u plas në burg me një akuzë koti, se nuk kishin kohë të çanin dërrasa me korrupsionin e tij masiv. Duke e plasur në burg, gjithashtu u godit korrupsioni në Kroaci si efekt kolateral.
Strategjia gjermane është e bukur, duhet përçarë PS. Elisa mund të ketë goxha ndjekës aty në PS.
Ndoshta mund të jetë projektuar dhe si pasuese e legenit të surrelit.
Unë jam një ndër personat që më vinte neveri kur kjo e cilësonte Skënderbe kte pederastin e surrelit. E megjithatë Eliza duhet tani.
Një gjë është e sigurt. Skënderbeu i surrelit është kurbani. Pa u rrëzuar ky, nuk ka BE.
It's fuckin funny 🤣 se ka shkruar dhe një libër Kurban ky. Pasi ja u ka futur gjithë të vetëve( Erjon Veliajt, Arben Ahmetajt etc). Vetë është kurbani i fundit.
Late nam o burre dheut!
Elisa pasuese e PS-se e gjithe keto protesta i merr lumi.
Ore e kupton qe nuk duhet zhdukur vetem Rama? Gjendemi ne nje alarmante bipolarizimi ekstrem te qytetareve, te cilet te lodhur, duan nje reformim total te sistemit.
Ky thote hiq Ramen, vere Elisen. Elisa ka firmosur horrlleqet e Rames. 🤦‍♀️

Back