• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

E kishit dhe partine mundesia. E kishit votu ate llapaqenin, aty e kishit. Mos bojkotonit. 🤨

Nuk e votum sepse nuk bindi ne fushatë. Gjithsesi ne kte lloj forme duke shkaterru sistemin klientelist te makuterise te ndertuar nga kto 2 figura te urryera na shijon me shume rrezimi Rames dhe i atij varrezes viçidolit😉

Sbesoj se problemi eshte te dominoja se sje aq bualla te mos e kuptosh...
Apo je?
Beson s'beson ti problemi eshte se po bejne gare budallenjte me njeri tjetrin kush e kush te hedhi foton o videon me budallaqe qe ekziston.
Pardje prura nje video te nje vajze te re qe si fillim nuk haroi te thoshte qe eshte ajka e Kombit se lexon libra...
E qe mos ta zgjas i beri thirrje policise se shtetit te arrestoje Ramen se nuk po i leka shume kohe kesaj te merret me macet qe ka ne shtepi. 😝
Beri autokritike para maceve qe "mami" nuk ka shume kohe te merret me to per faj te Rames. 🤣

Last edited:
Beson s'beson ti problemi eshte se po bejne gare budallenjte me njeri tjetrin kush e kush te hedhi foton o videon me budallaqe qe ekziston.
Pardje prura nje video te nje vajze te re qe si fillim nuk haroi te thoshte qe eshte ajka e Kombit se lexon libra...
E qe mos ta zgjas i beri thirrje policise se shtetit te arrestoje Ramen se nuk po i leka shume kohe kesaj te merret me macet qe ka ne shtepi. 😝
Beri autokritike para maceve qe "mami" nuk ka shume khe te merret me to per faj te Rames. 🤣

Po mire beri qe beri autokritik. Edhe ti te besh autokritik se po kritikon autokritiken e popullit!

Beri autokritike para maceve qe "mami" nuk ka shume khe te merret me to per faj te Rames. 🤣
Sajesë cheap patronazhistesh ajo vajza me mace.
Lëre atë muhabet Kepi.
Nuk e kupton se po i mbytet anija këtij budallait të surrelit lol?
Ka 4 armiq të fuqishëm tashmë. Tramp, Soros, BE, dhe protestuesit. Ato 83 mandate bandash ti futi ne bythe.
Armikun më të rrezikshëm ka ish vëllain Alex.

Sajesë cheap patronazhistesh ajo vajza me mace.
Lëre atë muhabet Kepi.
Nuk e kupton se po i mbytet anija këtij budallait të surrelit lol?
Ka 4 armiq të fuqishëm tashmë. Tramp, Soros, BE, dhe protestuesit. Ato 83 mandate bandash ti futi ne bythe.
Armikun më të rrezikshëm ka ish vëllain Alex.
Ou po ato videot qe u vine avazit tuaj nuk jane sajesa, te tjerat jane sajesa. 🤣 🤣

Beri autokritike para maceve qe "mami" nuk ka shume kohe te merret me to per faj te Rames. 🤣
Budallenj ka sa te duash, ideali eshte protesta per te miren e njerezve
Ti ke interesat e tua personale, mbaji
Mos nenvlereso vuajtjen e njerzve

Budallenj ka sa te duash, ideali eshte protesta per te miren e njerezve
Mos nenvlereso vuajtjen e njerzve
Ku e di ti qe vuajn ata qe jane atje?
Mos pretendo se ajo qe thua ti eshte e verteta.

Ja me thuaj Niqi cfare kerkon ky i Albin Kurtit bashke me shume ushtare nga Kosova ne Shqiperi per te krijuar trazira?
Nuk eshte hera e pare qe e bejne kete, edhe ne 1998 kur beri Sala grusht shteti keta e bene kryeministrine e Shqiperise shosh me plumba.

725621608_1568716808597692_1418114198861952587_n.jpg

Ku e di ti qe vuajn ata qe jane atje?
Mos pretendo se ajo qe thua ti eshte e verteta.
Une kam interesa? Une sjam atje fare
Une di qe gjyshja ime merr 100 mije lek te vjetra pension, ashtu si 100 gjyshe e 100 prinder te tjere. Sa eshte kg i miellit andej? Sheqerit? Sa eshte kg i vajit?
Di qe ne 2026 ska drita e uje
Ska ilace ne spitale publike, kur u semure i vendosen serumin pa vigon se skishin, ikem te farmacia tia blenim

Te kesh turp qe thua qe paskam interesa.
Ca interesi kam une me partite? As kam qene e as do jem pjese e atyre qe vjedhin dhe as kam qene pjese e ndonje partie ndonjehere. Turp te justifikosh.
Kam ikur qe 18 nga Shqiperia , interesin e kane ato qe kane ndjenjur 18 vite duke ngrene ne kurriz te mjereve

Mbase ti dhe shume si ty jane mire, po flas per 80% e popullsise qe nuk vjedh, qe smerret me droge, qe nuk cojne dot femijet ne shkolla private por publike kur ska akoma ngrohes apo ajer te kondensionuar
Ti svuan. Vuajne te tjeret.

Ja me thuaj Niqi cfare kerkon ky i Albin Kurtit bashke me shume ushtare nga Kosova ne Shqiperi per te krijuar trazira?
Nuk eshte hera e pare qe e bejne kete, edhe ne 1998 kur beri Sala grusht shteti keta e bene kryeministrine e Shqiperise shosh me plumba.

725621608_1568716808597692_1418114198861952587_n.jpg
Sala qe shit nafte serbit? Per ate po flet ti?

Mbase Kosova do u jape pak mend shqiptarve se si ruhet territori. Dhe ma shkruaj mire emrin sic ma ke shkruar ka vite. Flm!

Une kam interesa? Une sjam atje fare
Une di qe gjyshja ime merr 100 mije lek te vjetra pension, ashtu si 100 gjyshe e 100 prinder te tjere. Sa eshte kg i miellit andej? Sheqerit? Sa eshte kg i vajit?
Di qe ne 2026 ska drita e uje
Ska ilace ne spitale publike, kur u semure i vendosen serumin pa vigon se skishin, ikem te farmacia tia blenim

Te kesh turp qe thua qe paskam interesa.
Ca interesi kam une me partite? As kam qene e as do jem pjese e atyre qe vjedhin dhe as kam qene pjese e ndonje partie ndonjehere. Turp te justifikosh.
Kam ikur qe 18 nga Shqiperia , interesin e kane ato qe kane ndjenjur 18 vite duke ngrene ne kurriz te mjereve

Mbase ti dhe shume si ty jane mire, po flas per 80% e popullsise qe nuk vjedh, qe smerret me droge, qe nuk cojne dot femijet ne shkolla private por publike kur ska akoma ngrohes apo ajer te kondensionuar
Ti svuan. Vuajne te tjeret.
Ouuu une te kem turp pse te thash qe ti ke interesat e tua? 😳
Po ti pse ske turp kur me thua mua qe une paskam interesa?
Niki thirri menjes, mos u duket vetja Perendi juve qe shkruani nga jashte.

Sala qe shit nafte serbit? Per ate po flet ti?

Mbase Kosova do u jape pak mend shqiptarve se si ruhet territori. Dhe ma shkruaj mire emrin sic ma ke shkruar ka vite. Flm!
Po ashtu si ruajten territorin e tyre erdhen te rruajn tonin.
Kur luftohej per te ruajtur territorin e tyre ja mbathen te gjithe dhe iken jashte vendit.
Rri Niki se i kam pare me syt e mi sa u rruhet per Atdheun atyre.
Kur te tjeret vriten per Atdheun eshte kollaj te tallesh bythen nga kolltuku neper Europe e te besh atdhetarin

Back