Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Keta qe jane kunder protestes...cfare saktesisht ju vret? Cfare saktesisht nuk ju pelqen? Cfare demi do kemi ne si shqiptar nga kjo?
Ta dime dhe ne...se kushedi ca dini ju me shume
Une personalisht nuk jam kunder protestes...jam kunder mënyrës si po bëhet protesta pa nje alternative.
Nuk na dëmton protesta,por protesta behet e dëmshme kur harxhon energji dhe nuk prodhon rezultat. Nese ti di diçka me teper na e thuaj....te kam pyetur edhe dje por nuk mora përgjigje

Une personalisht nuk jam kunder protestes...jam kunder mënyrës si po bëhet protesta pa nje alternative.
Nuk na dëmton protesta,por protesta behet e dëmshme kur harxhon energji dhe nuk prodhon rezultat. Nese ti di diçka me teper na e thuaj....te kam pyetur edhe dje por nuk mora përgjigje
Une di po sthem, sjam spiune 😛🤣

• Like
Reactions: 3d1
Shumica e atyre qe jane kunder kane konflikt interesi, pastaj vjen dhe nje pakice qe jane te indoktrinuar t'a mbrojne PS dhe PD deri ne frymen e fundit, pamvarsisht dëmeve qe mund t'i shkaktojne vendit. Une nuk besoj se ka shqiptar ne bote me llogjike te shendoshe dhe te kthjellet qe do ishte kundra çrrenjosjes se nje sistemi hajduterie dhe plackitje 36 kusur vjecare.
Me ben habi...

Ti nuk po e ben, vazhdon avazin me po te njejtin fjalor.
Megjithate per mua i rendesishem eshte ky rizgjim ne menyren me pozitive te mundshme.
Ti nuk e di cpor ndodh. Njesoj si shqiptaret nuk dinin cpo ndodhte kur u instalua, komunizmi, demokracia.
Zgjimi matet me renien e % te shikimit te Big Brother, te tifozave te futbollit.
Po i njejti avaz per te mos ti mari kush per budallenj.

Back