Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,174
- Pikët
- 113
E mire qenke i pasur athere , une akoma skam televizorNe fakt jam 75
Kur unë shikoja derbin Milan-Juve ne san siro ti skishe televizor akoma![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E mire qenke i pasur athere , une akoma skam televizorNe fakt jam 75
Kur unë shikoja derbin Milan-Juve ne san siro ti skishe televizor akoma![]()
Mos ja vi re, ka ngen shume shuvlaqe sot, dije mori rrogen...E mire qenke i pasur athere , une akoma skam televizor![]()
![]()
Nuk është çështje pasurie ....nese ofendon dhe nenvlehteson prit kunderpegjigjenE mire qenke i pasur athere , une akoma skam televizor![]()
![]()
Qellime te tjera qe nuk i dime?O shoku te kuptoj ....por ste mar vesh
Si mund te bëhem alternativ pa përfaqësim.
Pra nuk dua as njërin e as tjetrin ...por kush do me përfaqësoj?
Kërkohet qeveri teknike...kush do jene?
Pra do e bej Rama, Berisha apo do dali nga protesta. Nese do dali nga protesta kush do i propozoj?
Pra duhet te propozohet kjo qeveri te shkoje te mare OK nga presidenti dhe te përgatisë vendin per zgjedhje te reja.
Deri tani thuhet ik ti se do vijmë ne ...po kush ju? Nuk ka rrugë tjeter ose protesta duhet te prodhojë nje alternative ose pastaj ka qëllime te tjera qe ne nuk i dimë.
Ketu eshte përgjigja dhe per ty @Xha Tani
Po si nuk paska? Tani po e kuptoj pse e mbroke Ramen , te paska bo me leke se pasanik nuk bohesh duke shkul patate ne PatraNuk është çështje pasurie ....nese ofendon dhe nenvlehteson prit kunderpegjigjen
Lekët I kam me gjak shoku...si emigrant qe je e di shumë mirë si bohen leket ne emigrim ....Po si nuk paska? Tani po e kuptoj pse e mbroke Ramen , te paska bo me leke se pasanik nuk bohesh duke shkul patate ne Patra![]()
Nje gje nuk kuptoj , si nuk kane turp , i le pa ngrene ai Palloshi ndryshe se nuk ka mundesi.Mos ja vi re, ka ngen shume shuvlaqe sot, dije mori rrogen...
Jan antishqiptare ta garandoj un. Nuk kan as turp dhe as bese. Antishqiptare mes shqiptaresh per te kryer misionin e tyre. rama eshte njeriu me perfekt per ata.Nje gje nuk kuptoj , si nuk kane turp , i le pa ngrene ai Palloshi ndryshe se nuk ka mundesi.
Po fut dhe izraelin ne loje ky mortja, si e si te rri ne pushtet.Dënohet përdhosja e flamurit të Izraelit në Shqipëri.
Mediat lokale publikuan pamje, që tregonin se një vajzë hoqi flamurin izraelit të vendosur në Ambasadën e Izraelit në Tiranë dhe e grisi atë gjatë kohës kur protestues të shumtë po marshonin në rrugët e kryeqytetit të Shqipërisë.
Burimi...
![]()
Dënohet përdhosja e flamurit të Izraelit në Shqipëri
www.evropaelire.org
Ne qoftese ne kete forum,ka pjesemarres nga protesta,a mundet te na japin PAMJET e ksaj vajzes?
Pse Beno,bo kete pytje?
Do jete agjente e Iranit.
Edhe?
MUA me eshte LODHUR miku jem, me FUNDERRINA.
E paska fut Rama vete, e maskuar me bluze ne kok.Po nisem nga nje shprehje e @YOKO
Revolucionet fitohen...
PERHERE me = DHUNE.
Une...NUK e deshiroj kte ALTERNATIVE.
As nuk e vesha ne dyshim.E paska fut Rama vete, e maskuar me bluze ne kok.
Beno jane te rrezikshem Komunistet, do i luajn te gjithe kartat
o mik i mire.O shoku te kuptoj ....por ste mar vesh
Si mund te bëhem alternativ pa përfaqësim.
Pra nuk dua as njërin e as tjetrin ...por kush do me përfaqësoj?
Kërkohet qeveri teknike...kush do jene?
Pra do e bej Rama, Berisha apo do dali nga protesta. Nese do dali nga protesta kush do i propozoj?
Pra duhet te propozohet kjo qeveri te shkoje te mare OK nga presidenti dhe te përgatisë vendin per zgjedhje te reja.
Deri tani thuhet ik ti se do vijmë ne ...po kush ju? Nuk ka rrugë tjeter ose protesta duhet te prodhojë nje alternative ose pastaj ka qëllime te tjera qe ne nuk i dimë.
Ketu eshte përgjigja dhe per ty @Xha Tani