• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Last edited:
S'më the si e ka marrë ai pushtetin me viktima ? Vetëm 21 janari ka pasur viktima dhe në atë kohë ka qenë Berisha kryeministër. Në 2013 Edi Rama pushtetin e mori me votë dhe mesa mbaj mend bëri koalicion me Partinë e Lirisë.
Po atë po të thotë Edlin
Për Metën u vranë 4 njerëz në bulevard, që ai të bëhej kryetarë parlamenti, e më pas president
4 viktima që erdhën për një video korrupsioni të modifikuar nga TCH
Për mua
Meta duhej dënuar që prej asaj video - korrupsioni
Por drwjtësi për agallarët nuk ka patur, e nuk ka
Por ka për shtresën e varfër & të mesme

Po atë po të thotë Edlin
Për Metën u vranë 4 njerëz në bulevard, që ai të bëhej kryetarë parlamenti, e më pas president
4 viktima që erdhën për një video korrupsioni të modifikuar nga TCH Për mua Meta duhej dënuar që prej asaj video - korrupsioni
Por drwjtësi për agallarët nuk ka patur, e nuk ka
Por ka për shtresën e varfër & të mesme
Si duhesh dënuar prej asaj video ? Nuk ishte SPAK në atë kohë Par. Metës ja futi Dritan Prifti me videon. Prokuroria ishte e kapur politikisht. Nuk ka kuptim ajo që ti thua; që u vranë katër veta në bulevard që të bëhesh kryetar parlamenti Meta. Koha kur ndodhën vrasjet me kohën kur ai u bë kryetar janë dy vite larg.

S'më the si e ka marrë ai pushtetin me viktima ? Vetëm 21 janari ka pasur viktima dhe në atë kohë ka qenë Berisha kryeministër. Në 2013 Edi Rama pushtetin e mori me votë dhe mesa mbaj mend bëri koalicion me Partinë e Lirisë.
A nuk doli një natë para 21 janarit dhe deklaroi se do të ketë viktima ?
Madje deklaroi gatishmërinë për qindra e mijëra të vrarë mëse do të ishte e nevojshme..
A nuk e futi më qeveri Liken , shkakun e atyre viktimave..
Tani më thuaj a nuk ishin ato viktima mjet dhe likja në qeveri tall-leshizmi më i madh ndaj viktimave ?

Luçi ... mbreti i arkitektëve spekulative dhe bosëve të kokainës , është lakuriq.
Kit mundohesh të ba mbushësh mëndjen se ka vesh burka

• Like
Reactions: par
A nuk doli një natë para 21 janarit dhe deklaroi se do të ketë viktima ?
Madje deklaroi gatishmërinë për qindra e mijëra të vrarë mëse do të ishte e nevojshme..
A nuk e futi më qeveri Liken , shkakun e atyre viktimave..
Tani më thuaj a nuk ishin ato viktima mjet dhe likja në qeveri tall-leshizmi më i madh ndaj viktimave ?

Luçi ... mbreti i arkitektëve spekulative dhe bosëve të kokainës , është lakuriq.
Kit mundohesh të ba mbushësh mëndjen se ka vesh burka
Edlin, nuk ka rëndësi ça ka thënë ai në 20-21 janar. Në atë kohë ai donte të rrëzonte Berishën nga karrigia, nuk e rrëzoj dot dhe ça ndodhi ? Në 2013 fitoj zgjedhjet me koalicion. Nuk mund të thuhet që ai e mori pushtetin me viktima po e mori me votë.

Edlin, nuk ka rëndësi ça ka thënë ai në 20-21 janar. Në atë kohë ai donte të rrëzonte Berishën nga karrigia, nuk e rrëzoj dot dhe ça ndodhi ? Në 2013 fitoj zgjedhjet me koalicion. Nuk mund të thuhet që ai e mori pushtetin me viktima po e mori me votë.
Me viktima.. e deklaroi vetë .. Si revoltë ndaj korruptimit të Ilir Metës , të cilin e futi në koalicion... ty t'a kap truri absurditetin e hipokrizisë apo bën sikur nuk e kupton ?

• Like
Reactions: par
Me viktima.. e deklaroi vetë .. Si revoltë ndaj korruptimit të Ilir Metës , të cilin e futi në koalicion... ty t'a kap truri absurditetin e hipokrizisë apo bën sikur nuk e kupton ?
Po nuk kanë lidhje ngjarjet me njëra-tjetrën. Zgjedhjet nuk kanë lidhje me vrasjet në bulevard. Pavarësisht se ka korruptuar Metën ai.

Back