Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Per kete po flisja dhe une me siper. Kjo eshte tipike libtarde. Si keto idiotet qe kemi ketej. Koicidence??![]()
55K views · 3.5K reactions | Indinjatë qytetare ndaj kryeministrit/ Qytetarja: Kam ardhur nga Kanadaja | Bekim Bici
Indinjatë qytetare ndaj kryeministrit/ Qytetarja: Kam ardhur nga Kanadajawww.facebook.com
Jo por rroga e saj nuk e mundeson nje shterenjtesi te tille dhe prandaj ajo thoshte se nje pike e vogel (qe dikujt do ti jepte te pakten 300 milion euro fitim ) skishte shum rendesi por ja qe te paguan pushimet dhe kushedi sa gjera te tjera.Per 200euro nata behet nami me llapazanet ne Shq. Lol View attachment 358567
Eshte e drejta e saj qe si mohohet. Ajo qe po behet atje nuk ngjan me levizje popullore por me nje levizje majtoshesh .Per kete po flisja dhe une me siper. Kjo eshte tipike libtarde. Si keto idiotet qe kemi ketej. Koicidence??![]()
Nope, kurre ne mendje sme ka vajturCa ke? Do me bullizosh tani![]()