• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Po këtë thuaj mos na trago përralla këtu gjoja bënë dhunë protestuesit.
O tanks,une po flas nga cfare pash ne TV.
Policia u kundërpërgjigj nga sa pash unë, dhe per aq sa pash policia e teproj pak. Nese ti godet nje polic pyete bithen mire se çfarë te pret.

Ti do kesh qenë shoqe klase me Tomin e nuk të kupton njeri. Ndoshta nuk është faji i njerëzve, por i joti që bën pyetje pa lidhje.
Si filloi kjo puna e sufllaqeve mer?? Ju lexoj shpesh, sufllaqe njeri, sufllaqe tjetri ( te pakenaqurit nga ‘sistemi’ ) . Kupton tani mo?? Lol

@Bad_Teacher e kuptoj: e ka simpati Ramen dhe e mbron me pasion dhe dashuri, madje pa i kerkuar njeri gje.
Por ti je mister me vete. Hap tema pro qeverise, gjen justifikim per cdo skandal, sulmon cdo kritik dhe pastaj del me deklaraten solemne: “Une jam i pavarur.”
Edhe patronazhisti te pakten e di per ke punon. Ti ben te njejten pune, por e quan opinion.
Ku e pe qe kam simpati per Ramen? Apo pse shaj ato katnaret e opozites, apo qe alternativa eshte cope cope?? 🤨 not my problem pse ju frekuencat ju vijne se une vdessss oer Ramen 🙄🤦‍♀️

Si filloi kjo puna e sufllaqeve mer?? Ju lexoj shpesh, sufllaqe njeri, sufllaqe tjetri ( te pakenaqurit nga ‘sistemi’ ) . Kupton tani mo?? Lol
Jo, nuk të kupton njeri. Ti edhe flet edhe qesh. Nëse pyetja do ishte serioze edhe mund të të kuptonim.

Po pra, po çfarë lloj pedagoge është ? Ça lëndësh jep ?
Sinqerisht nuk e njoh më shumë, edhe pse kam patur shumë herë mundësinë ta pyesja.
Por di atë që në kohë të covid 19 ka demaskuar më shumë se kushdo fytyrën e vërtetë të manipulimit politikë të asaj epidemie.
Askush si ajo

Sa i mire....iken hallet e popullit shqiptar. 30 dite protesta ia 50 mije lek pleqve
Ato 50 000 duhet tia kishte dhene per cdo muaj para 15 vjetesh.
Pyetja eshte qe ato 50 000 qe nuk ia ka dhene pensionisteve per 15 vjet kush i ka marre per kaq vite?

Keta po lozin lojra shume te rrezikeshme.
Te vjedhesh gjysmen e popullit deri ne palce me taksa dhe me ato leke qe merr te paguash veten dhe gjysmen tjeter qe i ka kthyer ne spiun me emrin e bukur sipas tyre "patronazhist" keto lojra vetem ky lloj gomarit mund ti bej. Ky eshte kthyer ne armik populli dhe duhet ti pergjigjet kesaj akuze. Dhe kjo akuze ka denim kapital.

Ato 50 000 duhet tia kishte dhene per cdo muaj para 15 vjetesh.
Pyetja eshte qe ato 50 000 qe nuk ia ka dhene pensionisteve per 15 vjet kush i ka marre per kaq vite?

Keta po lozin lojra shume te rrezikeshme.
Te vjedhesh gjysmen e popullit deri ne palce me taksa dhe me ato leke qe merr te paguash veten dhe gjysmen tjeter qe i ka kthyer ne spiun me emrin e bukur sipas tyre "patronazhist" keto lojra vetem ky lloj gomarit mund ti bej. Ky eshte kthyer ne armik populli dhe duhet ti pergjigjet kesaj akuze. Dhe kjo akuze ka denim kapital.

Shtazore, protesta eshte e drejte e popullit,cdalin keta keshtu

Back