Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Çdo shoqëri e ka këtë kategori njerëzish por ata nuk i bëjnë deputetë. Këtu që pas 90-tës politikanët mbanin pas vetes "të fortët" e qyteteve.
Sa te genjen mendja.
@cool_shqype nuk vjen ne Shqiperi.
Ai e ka mendjen te zeje dashnore, se ka mendjen te heqi Ed Ramen.

Pse po behen te dhunshem keta ‘protestuesit’ sa me veze sa me vrap duke gjemu / harras njerezit, wth. 🤨 sooner or later dikush will get hurt.

Nuk iken rama me protesta paqsore, ai eshte kafsh cifute qe mer vesh vetem ti thyesh turinjt. prandaj marsh drejt surelit ta terhiqni zvar mbas makines neper Tiran te marin mesim te tjeret por bashke me te edhe Taulanat Balla dhe me vone gjyqi per saliun

• Haha
Reactions: par
Pse po behen te dhunshem keta ‘protestuesit’ sa me veze sa me vrap duke gjemu / harras njerezit, wth. 🤨 sooner or later dikush will get hurt.
Pse dhunë të duket kjo ty.. se mos morën peng ndonjë politikan dhe t'a zinin me thupër bythëve si në Nepal
Se mos e morën zvarrë palloshin dhe ta nxirrnin në mes të sheshit që të talleshin të gjithë , siç është tallur ai me ata njerëz...
Ku e ke dhunën se na habisët

Shoku opozitar kam një pyetje: ato policët janë djem nënash apo djem kurvash?
Akoma me parullën po më hoqën nga puna më ngelin kalamajt pa bukë
Jugu ka qenë i qirë me kohë. Tani që i ai edhe veriu nuk bohen simite me miell kallamoqi 😂🎷
Ka edhe oficerë policie të hajrit, edhe pse llumi i ka mbuluar.
U'a di hallin atyre, sepse kur të emërojnë një drejtues që politikat ligjore i përputh me krimin është me të vërtetë hall.
Kurrë në historinë e Shqipërisë nuk ka patur këtë lloj lidhje të fortë krimi me strukturat që duhet ta luftojnë atë.
Nëpër lokale sheh trafikantë dhe njerëz me probleme ligji duke u argëtuar me oficerë policie, sigurisht edhe ndajnë pazaret
Por më problematikët janë patronazhistët, pra të rekrutuar për shkak të bindjes politike.
E këta janë edhe më.të shumtit të ndërlidhur me veprat e paligjshme

Nuk e kuptoj dot. Ma shpjego pse Mazniku kërkon komente, të mbrohet nga komentet, pse e do like, share ?
Duke hapur llogari fallso nëpër rrjetet sociale, dhe komentuar të kundërtën e protestuesve
Atë që bën ti pak a shumë.
Pra për të sfumuar kritikën, deformuar qëllimin e protestës, deligjimituar atë, kundërshtuar faktet e vjedhjeve me argumente relativizuese, mohuese, krahasuese
Pra shkurt e shqip
Propogandë anti-protestë, e pro - qeveri
Tek komenti im 4005 ke një video të këtyre adresave fallso të hapura që luftojnë kritikën dhe justifikojnë qeverinë
Postuar në temën 'Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë' https://www.forum-al.com/threads/qy...e-mbrojtur-pish-poro-nartë.70679/post-5186344

Ky koktul dhe shpura e tijë .. ka marrë përsipër t'a zhbëjë Shqipërinë, po e dorëzon vendin nl duart e mafies së ndërtimit.. të trafikantëve të kokainës që pastrojnë thasët e parave duke masakruar Shqipërinë.. nëse nuk e ndalojmë tani

Duke hapur llogari fallso nëpër rrjetet sociale, dhe komentuar të kundërtën e protestuesve
Pra për të sfumuar kritikën, deformuar qëllimin e protestës, deligjimituar atë, kundërshtuar faktet e vjedhjeve me argumente relativizuese, mohuese, krahasuese
Pra shkurt e shqip
Tek komenti im 4005 ke një video të këtyre adresave fallso të hapura që luftojnë kritikën dhe justifikojnë qeverinë
Postuar në temën 'Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë' https://www.forum-al.com/threads/qytetarët-rrëzuan-gardhin-në-zonën-e-mbrojtur-pish-poro-nartë.70679/post-5186344
Ju ka ardhe fundit, po lozin letrat e fundit qe kane ne dore se tani dhe populli per fat nuk po blihet si per vota me nje thes mielli gruri serb.
Une mendoj se keta qe e bejne e bejne per veten e tyre se po ra surrelsi bien keta lepiresit qe i rrijne pas, dhe jemi pothuajse ne nivelet e zemerimit te viteve 90 dhe ndaj bejne cfare munden te zgjasin diktaturen e krimit. Me pak fjale, populli po zemerohet e mire ben.
Benito thoshte.; "Demokracia fillon kur ja fut plumb tjetrit ne lule te ballit"

• Like
Reactions: par
Pra shkurt e shqip
Postuar në temën 'Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë' https://www.forum-al.com/threads/qytetarët-rrëzuan-gardhin-në-zonën-e-mbrojtur-pish-poro-nartë.70679/post-5186344
Kur ishte në Tiranë i thashë dil atje në protestë
Pse bëhet Më tha.? Nuk kanë ujë në shpi i thashë disa nuk kanë edhe bukë të mbushin barkun

Një ditë para se të kthehej shoku gabimisht mbyll rubinetin e pompes edhe erdhën në Berlin pa larë dhëmbët 😂
Plakut pordhën mos ja nigjo po fjalën.,. t'qifsha mamin 😂

Pse dhunë të duket kjo ty.. se mos morën peng ndonjë politikan dhe t'a zinin me thupër bythëve si në Nepal
Se mos e morën zvarrë palloshin dhe ta nxirrnin në mes të sheshit që të talleshin të gjithë , siç është tallur ai me ata njerëz...
Ku e ke dhunën se na habisët
Epo me t’gjujt me veze libtardet, une te jem i fus t’gjjthe ne burg per 1 jave! 🤨

Back