• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Belina Balluku sot me nje biznesmen cifut per qef te saj hante dhe pinte ne restorante.

Eshte shume e habitcme sa te sigurt dhe vendosur jane. Edhe pse vrasin e presin e vjedhin nuk kan frike se do gjykohen. Ky eshte stili i shtetit zionist dhe shqiperia perfundimish eshte shtet zionist.

A thua gjithe ata patriot shqiptar mos te ken nje plan te mirefillte per te zhdukur ramen.............. nga pushteti?
Shqiptaret duhet ta ken nje plane te mirefillt ta zhdukin ramen qe aty, nuk ka mundesi ndryshe...

Mezi po presim...

Last edited:
...

A thua gjithe ata patriot shqiptar mos te ken nje plan te mirefillte per te zhdukur ramen.............. nga pushteti?
Shqiptaret duhet ta ken nje plane te mirefillt ta zhdukin ramen qe aty, nuk ka mundesi ndryshe...

Mezi po presim...
Ata jane duke pritur planin tend qekur ke hyre ti ne forum ... :p

Cme doli ai Balla ne internet me foto me shkrim te qendisur bukur per fikssss te kunderten e ketij shkrimi ne parlamentin europian
Dhe i kishte ardhur buzeqeshja per protestat
Niki po fute ne bllok qenin e ngordhur tu bofsha.
Ata vetem me reklamat qe paguajn neper rrjete sociale ja kalojn dhe 4 Mil qe do mari Kaney west

• Haha
Reactions: par
Kam një endërr në sirtar, dua ta nxjerr dhe ta shijoj.
Dua të shoh Berishën kryeministër, është i vetmi njeri aktualisht në Shqipëri, i cili mund të drejtojë vendin drejt një të ardhme të sigurt për shqiptarët.

Si qeveritar je ne sherbim te popullit....per ti degjuar dhe jo per te qene uzurpator

Kam një endërr në sirtar, dua ta nxjerr dhe ta shijoj.
Dua të shoh Berishën kryeministër, është i vetmi njeri aktualisht në Shqipëri, i cili mund të drejtojë vendin drejt një të ardhme të sigurt për shqiptarët.
Sala me bebelina me drejtu prap shqiperine

Back