edlin
V.N.P
- Anëtar
- Apr 22, 2010
- Postime
- 34,929
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kot s'me prure per te degjuar Belerin, ne emer te BE fliste edhe ai.
Keni nevoje per mesime ju te rrevolucionit.
![]()
Je i sigurt qe i tha Erdogani torollak ktij pallës se k@rit me atlete?
Je i sigurt qe i tha Erdogani torollak ktij pallës se k@rit me atlete?
I ka thënë cyryk![]()
Donte të tërhiqte vëmendjen e Trump me atletet e bardha. Zero reagim. Nuk e rrujti fare Trump se ca vesh ky torrollaku i surrelite ka rrit pjasen Edi tani, do te pallgarizohet ne syt te te gjitheve.
Si ajo lavirja (gruaja) ekzibioniste e Ye-s qe do na kendoj ne Tirane, qe ai e nxjerr lakuriq vend e e pavend![]()
Donte të tërhiqte vëmendjen e Trump me atletet e bardha. Zero reagim. Nuk e rrujti fare Trump se ca vesh ky torrollaku i surrelit
Shihe videon se është funny![]()
Shife përsëri torollakun e surrelitE ti mendon qe se kam pare videon![]()
I Land këtij po nuk ja qive nonën nuk të thotë babëShife përsëri torollakun e surrelit
Nuk paten nai koker vez a domate me ja plas surratit ?![]()
19K views · 498 reactions | “Ja kush i përfaqëson shqiptarët”/ Balla, Mazniku, Kushi dhe Vengu kapen duke luajtur bixhoz në Strasburg Lajmi: https://www.balkanweb.com/balla-mazniku-kushi-dhe-vengu-kapen-duke-luajtur-bixhoz-ne-strasburg-shehaj-publik
“Ja kush i përfaqëson shqiptarët”/ Balla, Mazniku, Kushi dhe Vengu kapen duke luajtur bixhoz në Strasburg Lajmi:...www.facebook.com
Po ata jane te pa ftyre o Mand, as veza e as damotja i ben te ndihen e kuptojne pisllekun qe kane ne shpirt. Ata dun nje karikotor me plumba per koke o tani o kurre.Nuk paten nai koker vez a domate me ja plas surratit ?
Ka vajtur 100 vjec Berisha?Kam një endërr në sirtar, dua ta nxjerr dhe ta shijoj.
Dua të shoh Berishën kryeministër, është i vetmi njeri aktualisht në Shqipëri, i cili mund të drejtojë vendin drejt një të ardhme të sigurt për shqiptarët.