Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Katastrof zionistet e israelite kan filluar ta konsiderojne shqiperin te tyre, por jan te ndihmuar dhe nga shume zionist nenshtetas shqiptare ose sic i quani ju patronazhist.
Ti ke ikur pervete qe thua token tone. Vete blini shtepi /toka neper bote.Do vije nje dite qe do behemi sherbetor te te huajve ne token tone
Do kthehem ne Shqiperi une nje dite.Ti ke ikur pervete qe thua token tone. Vete blini shtepi /toka neper bote.Shume fake news ka sot btw.
Ok, shtepine qe ke atje apo te prinderve sta merr njeri.Do kthehem ne Shqiperi une nje dite.
Nuk duket si pensionist
Bo bo, po me mire me shit qeleshe se sa shqiperin, mor qen bir qeni
E ke llafin per ndonje koncert me madheshtor se ai i kanje vestit?Ore .. shumë mbrapa ky Rama me patronazhistat... si nuk po i gjejnë ndonjë njollë në biografi Dua Lipës që ti qëndisin një fletërrufe ... ashtu siç dinë ata
Madhe para po vjedhin ashiqare... u ka ardhur fundi dhe kap ça të kapimE ke llafin per ndonje koncert me madheshtor se ai i kanje vestit?![]()
Ka qene nje anetare forumi, shoh tani qe qenka bere zv. ministre. Ncncnc interesant..
Jo tek ky forum, tek tjetri i Albos.Cila, t'ja hellim nji llaf
Jo tek ky forum, tek tjetri i Albos.![]()
Po ç'rëndësi ka ... do jetë ndonjë petale nga trëndafili I rilindjesQysh e ka emrin, se mo e njohim