drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,920
- Pikët
- 113
Qyqja goce na habise. Je bo si FBIKa qene nje anetare forumi, shoh tani qe qenka bere zv. ministre. Ncncnc interesant..
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Qyqja goce na habise. Je bo si FBIKa qene nje anetare forumi, shoh tani qe qenka bere zv. ministre. Ncncnc interesant..
Aty punoj me verte. Pse ben sikur s’e di.Qyqja goce na habise. Je bo si FBI![]()
Nqs është ajo që mendoj unë e kam pas edhe në FBAty punoj me verte. Pse ben sikur s’e di.![]()
Taulanti kap fotot me dron ne oren 5
Çuno ka një shprehje popullore
Tironcit e hershem kane pas nje shprehje, po zdrypi katunaria nqytet...atdheu eshte ne rrezik.Taulanti kap fotot me dron ne oren 5![]()
Tironcit e hershem kane pas nje shprehje, po zdrypi katunaria nqytet...atdheu eshte ne rrezik.
Kshu dhe puna keti katunarit kok cepsh
Taulanti kap fotot me dron ne oren 5![]()