Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ore po kush ishte ai spurdhjaku qe foli si syte e tij qe t’i dalin?

Prandaj duhet organizim tani. Nuk mund te shuhet kjo proteste me kalamanj bythe, te cileve u flasin hormonet.

Booo sa keq jam ndjere kur e degjova. Zan Caushi te pakten ishte trim.
E pashe dhe une...turp

Ore po kush ishte ai spurdhjaku qe foli si syte e tij qe t’i dalin?

Prandaj duhet organizim tani. Nuk mund te shuhet kjo proteste me kalamanj bythe, te cileve u flasin hormonet.

Booo sa keq jam ndjere kur e degjova. Zan Caushi te pakten ishte trim.

Të thuaç ato që tha ay do guxim.🤣

Ky duhet kap ne shpulla, duket si infiltruar per te prish protesten, pranaj mikrofoni nuk mund t'i jepet lloj lloj halabaku.
Lerini keto me infiltrime se lat nam, thuaj eshte ndonje koqe qe ka pire bar edhe haet.
Po te mbledhja e parise protestes ne hotel Tirana International te infiltruar ishin qe per pak hengren me dhembe njeri tjetrin. :p

Lerini keto me infiltrime se lat nam, thuaj eshte ndonje koqe qe ka pire bar edhe haet.
Po te mbledhja e parise protestes ne hotel Tirana International te infiltruar ishin qe per pak hengren me dhembe njeri tjetrin. :p

Ti do kesh qene aty besoj qe flet me kaq siguri 🤦🏻‍♂️

Ca eshte ky injoranti qe na e sillni sikur kush edhte?? Lol. Infiltryar thote. Athe jane te gjithe cope cope. Kape e fol lloj lloj injorantesh. U cuditen keta tani posi 🙄 lol
Tani nuk e di kush jane injorant keta qe jane ne pushtet me diplloma fallco apo ky ?

IMG_1776.jpeg
IMG_1774.jpegIMG_1775.jpeg

Back