shoku_tanku
Bukë dhe cirk.
Kjo është diktatura nuk ka brirë. Ti vjen 2 ditë si turiste edhe ikën. Nga jashtë mund të duket çdo gjë bukur.
Si shpjegohet kjo gje
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kjo është diktatura nuk ka brirë. Ti vjen 2 ditë si turiste edhe ikën. Nga jashtë mund të duket çdo gjë bukur.
Si shpjegohet kjo gje
Prap ? Apo video e vjeter
PrapPrap ? Apo video e vjeter
Po e shohin qe nuk dorezohen shqiptaret
Këta do përfundojnë shumë keq.Po e shohin qe nuk dorezohen shqiptaret
Kjo ndodh kur kanë pushtet njerëzit më të ulët,llumbi i kësaj shoqërie.
Kush e gjakosi kete??O morrat e kuq, meqe shpetut ne vitet 90 tani ju ka ardhe fundi. Do tju shkelim me kom
Po ai uji ne ca ishte?Këta do përfundojnë shumë keq.
Ata e dinë ça i kanë hedhur. Këtu askush nuk mban përgjegjësi.Po ai uji ne ca ishte?
Pashe nje vidéo.. njeei kishte zone te kuqe me zone nekroze..ne kurriz..qe tregon djegie te rende....kushedi cfare lende acidi do kene perdorurAta e dinë ça i kanë hedhur. Këtu askush nuk mban përgjegjësi.
Keto jane identik si keto libtardet woke ne Usa!! Une te jem si Rama i fus te gjithe ne burg