- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 59,284
- Pikët
- 113
Kjo patronazhistet nuk me aplikohet mua. Jam ne anen tjeter te botes. Boll bullizuat njerezit pse nuk kane te njejtat pikpamjeÇfarë malli pëdorni ju patronazhistët? Se na i ngrefët mendimet![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kjo patronazhistet nuk me aplikohet mua. Jam ne anen tjeter te botes. Boll bullizuat njerezit pse nuk kane te njejtat pikpamjeÇfarë malli pëdorni ju patronazhistët? Se na i ngrefët mendimet![]()
Ok, edhe ti mua me dukesh si antishqiptare, shko te blesh nai shpi ne izraelAto nuk jane populli. Ato jane nje turme libtardesh te manipulum.![]()
Shef shume fake media/news shoku Mandi. Isreali thoteOk, edhe ti mua me dukesh si antishqiptare, shko te blesh nai shpi ne izrael
Keni edhe sedër ju patronazhistëtëtKjo patronazhistet nuk me aplikohet mua. Jam ne anen tjeter te botes. Boll bullizuat njerezit pse nuk kane te njejtat pikpamjelol
Unë kam pa aty familje që nuk kanë lidhje me politikën
Patronazhistet jane te gjith zionist ta dini kete. cifutet i duan me shume se shqiptaret, dhe jan te gatcem te bejne gjithca qe munden, por me cpo shofim po ju vjen fundi ne shqiperi. Bravo shqipo po tregoheni shume te fort dhe te vendosur, jo si Marla @Antares qe u dorezua para se te fillonte protesta
Po ti ku e di ca bej une?
Apo beson verberisht ca thone njerezit forumeve
Mir.Te kam lexuar ty tek kjo teme qe me je dukur e dorezuar. Komplet ndryshe nga fillimi. so you gave up
boldnews.al
A kemi police qe i sherbejne atdheut ketu ne forum?
Dua t'u them qe jane copa budallenjsh ata police qe jane perballe protestueve.
Vishen me rroba policie bashkiake e ecin me kone lart e fryhen ,thua se ç'jan !
A i hidhet spray spec djeges nje nene 80 vjecare,me djalin e saj me autizem?
Ore shkerdhata me diploma universitet Plepa
Nuk demtohet nje femi me autizem o kokerr palle ,ku doni e respekt!
Keni edhe sedër ju patronazhistëtët![]()
boldnews.al
boldnews.al
Ta hongsha byfën o labePo u vjen fundi...
Një çupë kaq e vogël .. po u vë dërmën..
I kishin fresku me uje e pak piper. Ato vezet qe hodhen i harrove??! Duhej ca uje e piper me pas.Amon, se mos arrestojne edhe Baden e Xonit, kur te vij pas 10 vjetesh prape, policia qe sduam
![]()
Skandaloze/ Shefi i Komisariatit nr.1 Ervin Hasrama arreston gazetarët që raportojnë nga protesta
Një ngjarje skandaloze u shënua sot me urdhër të shefit të Komisariatit nr.1 Ervin Hasrama. Gazetarja Vjolanda Peca u shoqëruaboldnews.al
19:16 : 23/07/2026 në AKTUALITET
Një ngjarje skandaloze u shënua sot me urdhër të shefit të Komisariatit nr.1 Ervin Hasrama.
Gazetarja Vjolanda Peca u shoqërua dhe u mbajt për më shumë se dy orë në ambientet e Komisariatit nr. 1, ndërsa raportonte protestën e zhvilluar para Kuvendit.
Ngjarja ka nxitur reagime të forta, duke u cilësuar si një shkelje e rëndë e lirisë së medias dhe e së drejtës së gazetarëve për të ushtruar profesionin.
Shoqërimi i saj kundër vullnetit dhe mbajtja në komisariat u konsideruan të papranueshme, me argumentin se gazetarët kanë të drejtën kushtetuese të raportojnë ngjarjet me interes publik pa u penguar, intimiduar apo vënë nën presion.
Lexo edhe:
Flamingoja, simboli i ri i rezistencës? Euractiv: Të Gjelbrit shohin te Shqipëria një kauzë europiane
“Sot u tentua atentat ndaj protestës”/ Aktivisti: Policia tërhoqi zvarrë një 80-vjeçare
Pas dy orësh, gazetarja u la e lirë.
Për ngjarjen reagoi edhe Asociacioni i Gazetarëve të Shqipërisë, i cili shprehu shqetësim për shoqërimin e gazetares dhe e cilësoi atë një ndërhyrje serioze në lirinë e medias. Organizata kërkoi që autoritetet të garantojnë ushtrimin e lirë të profesionit të gazetarit dhe të shmangin çdo pengesë apo presion gjatë raportimit të ngjarjeve me interes publik.