edlin
V.N.P
- Anëtar
- Apr 22, 2010
- Postime
- 35,120
- Pikët
- 113
Partia ka shpallur mobilizim të përgjithshëm dhe është lëshuar në sulm ...
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Janë shumë të dobët o vlla. Edhe patronazhistët i kanë analfabetë.Partia ka shpallur mobilizim të përgjithshëm dhe është lëshuar në sulm ...
Po më e forta.. kur të dalin ca idiotë funksionalë që vishen me kostum si sekretarë partie.... ooo hapu dhe hapu dhe... mbas thirrjes së komisar ramës .. janë lëshuar në sulm me bomba dore....Janë shumë të dobët o vlla. Edhe patronazhistët i kanë analfabetë.
Budallikun e tyre shpërfaqin thjesht bëhen objekt memesh si ai shefi i komisariatit që hëngri vezën ballit.Po më e forta.. kur të dalin ca idiotë funksionalë që vishen me kostum si sekretarë partie.... ooo hapu dhe hapu dhe... mbas thirrjes së komisar ramës .. janë lëshuar në sulm me bomba dore....
Kështu bën kërma kur I afron fundi
Po ky i do fort këta idiotët ... ai idiotizoi edhe parlamentin... imagjino..kuvendi ku mblidhen mëndjet e Shqipërisë për të zgjidhur hallet e probleme ... është mbushur plot me zeqine... shoqes Lenka I paskemi ra më qafë kot... paska pas edhe më keqBudallikun e tyre shpërfaqin thjesht bëhen objekt memesh si ai shefi i komisariatit që hëngri vezën ballit.
Epo çti bësh,vetëm në mes tyre i duket vetja i zgjuar. Arta Dade e Ermelinda Meksi e bënin të ndihej defiçent.Po ky i do fort këta idiotët ... ai idiotizoi edhe parlamentin... imagjino..kuvendi ku mblidhen mëndjet e Shqipërisë për të zgjidhur hallet e probleme ... është mbushur plot me zeqine... shoqes Lenka I paskemi ra më qafë kot... paska pas edhe më keq
Formula e Haitit në zbatim thua ?
Gjithmonë qifot na e kanë fajinSka kala qe se marrin qifot
Gjithmonë qifot na e kanë fajin
Shko futi nji dopio me Kolën![]()
Sikur janë shtuar këto kohëSka kala qe se marrin qifot
Sikur janë shtuar këto kohë
Më të shpifura janë ata thonjëpaprerët dhe mjekërpalarëtKane qen 90% ne Valona, bile kishin dashnore ne Ersek para 500 vjetesh,..![]()
Po shoku XonitTa ka pjerdh trunin qifutja qe kee pas dashnoree, qe 15 vjet qer ee permend ne forum,..
P.s
Studjo icik me shume se paninet,..![]()
Më të shpifura janë ata thonjëpaprerët dhe mjekërpalarët
I kanë futur xhindet kryeministrit tonë ata... na e morën më qafëSidomos sinonidsrizet