• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Rama nburg - Berisha nburg

JEtojme ne shtet policore,le te nis me koshat.
Tek ne mungon harmonia..

Ata qe jane ne emigrim na thone neve , Cohuni , kurse neve u themi atyre , Hajdeni edhe Ju se shqiperine e kemi te gjithe bashke.

Dhe keshtu , terhiq njera , terhiq tjetra , dhe derisa mberritem ktu ku jemi.

U bëra kurioz I ndoqa pak lajmet nga Tallkaristani. U habita kur dëgjova thirrjet Shqipëri Etnike dhe parallax anti Fredi Belerit. E sabotuan edhe këtë protestë më duket. Si gjithmonë. Sidoqoftë një thes miell është I sigurtë një herë në dy vjet.

Cfare mendoni se do arrihet nepemrjet kesaj proteste?
Si duhet kanalizuar protesta ne mendimin tuaj?
A do zgjasi ,apo do shuhet si gjithmone
Mendoj se nuk do shuhet. Do jepen konkluzione dhe do te realizohet ajo qe kam then prej vitesh, Republik PRESIDENCIALE.
Mendoj se do ket burgosje masive te qeveritareve dhe politikaneve, mund te ket edhe marje zvar. Mendoj do ket konfiskime masive.
Ky ka qen plani i para 20 vjeteve. Mendoj eshte afer realizimit.

Tek ne mungon harmonia..

Ata qe jane ne emigrim na thone neve , Cohuni , kurse neve u themi atyre , Hajdeni edhe Ju se shqiperine e kemi te gjithe bashke.

Dhe keshtu , terhiq njera , terhiq tjetra , dhe derisa mberritem ktu ku jemi.
Bejm se bashku atentate? Une i bej dhe ti be roje.

Nga titulli I temes ..Mendoj qe nuk do te arrihet ASGJE pervecse lloqe Kavaje . Lol

Negativ je ti me gjithe k’te teme pa lidhje .
Me pa lidhje je ti se tema. Fjala vjen Xha Tani ishte per lrvizje te re politike. Duke rrah mendimet ketu, neser ai do dali ne proteste e te kerkoi ti fusim kta politikanet qe ti voton prej 30 vitesh me aq zell ne kosh. Gjith i kemi votuar, duke zgjedh si e keqa me e vogel, ndersa ti i voton me zell tkuqt lol

Me pa lidhje je ti se tema. Fjala vjen Xha Tani ishte per lrvizje te re politike. Duke rrah mendimet ketu, neser ai do dali ne proteste e te kerkoi ti fusim kta politikanet qe ti voton prej 30 vitesh me aq zell ne kosh. Gjith i kemi votuar, duke zgjedh si e keqa me e vogel, ndersa ti i voton me zell tkuqt lol

Nuk me intereson shume se c’fare mendon ti Pinok per mua … une fola per temen dhe dhashe mendimin tim .

Ti gjer dje ne pak se dy vite ne fakt kur fliste Sala nga dritarja…. Beje edhe namin per k’te dhe insinstoje edhe per rremuja se ishte i padrejte arresti i shtepise .. e sot s’din se c’fare flet . Lol

Nuk me intereson shume se c’fare mendon ti Pinok per mua … une fola per temen dhe dhashe mendimin tim .

Ti gjer dje ne pak se dy vite ne fakt kur fliste Sala nga dritarja…. Beje edhe namin per k’te dhe insinstoje edhe per rremuja se ishte i padrejte arresti i shtepise .. e sot s’din se c’fare flet . Lol
E ke ngatru momentin, kam fol per rremuja mbi vrasjen shtetorore te Rashes dhe mainpulimit apo vrasjes mbi vrasje qe i beri policia e rilindur.
Un skam shku asnj3 dite te dritarja, pinoke.

E ke ngatru momentin, kam fol per rremuja mbi vrasjen shtetorore te Rashes dhe mainpulimit apo vrasjes mbi vrasje qe i beri policia e rilindur.
Un skam shku asnj3 dite te dritarja, pinoke.

Ti je nje analfabet.. Ik ne shkolle dhe meso ndonje gje ose hap temat e xha Saliut dhe lexo veten tende se si qyrraviteshe pas tij .

Ti je nje analfabet.. Ik ne shkolle dhe meso ndonje gje ose hap temat e xha Saliut dhe lexo veten tende se si qyrraviteshe pas tij .
M zure gafil, dorëzohem.
Asnjeher skam pas une bindje berishiste e jo me ti shpreh ketu, fakti qe e keni kuptuar kshtu lidhet sepse gjithmonë kam mbështet demokratet

Back